Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Muses Decor Defolu Ürün Gönderip Bütün Ödemeyi Müşteriye Yaptırmaları!

03 Nisan 2024 10:55

Ürünün satışını yaparken oldukça kibar davranan ancak sonrasında herhangi bir sorun olduğunda 'Sizin derdiniz ne? ' diyen bir satıcıyla karşılaştım! Ürün elime ulaştığında video çekerek ürünün defolu olduğunu belirttim ve istemeleri halinde videoyu gönderebileceğimi söyledim. Buna rağmen istemediler ve ürünün yenisini göndereceklerini ifade ettiler. Ancak ürünün tekrar gelmesi yaklaşık 45 gün sürdü ve hatalarını düzeltirken ikinci defa kargo ücretini bana ödettiler! Hatalı ürünün kargo ücretini neden müşteriye ödetirler anlamış değilim. Ürünü denediğimde ise ürün küçük çıktı ve yine sorun yaşadım. Instagram üzerinden iletişime geçtiğimde 'Sizin derdiniz ne, ne istiyorsunuz, gönderin ürünü, iyi günler' gibi cümlelerle konuşmayı kesip attılar. Hem süreci iki aya yakın uzattılar hem de 'Kes ürünü gönder' muamelesi yaptılar. Ürünü gönderdiğimde para iadesi yapacaklarını söylediler ancak ne kadar güvenebilirim? Hiçbir şekilde güven vermediler. Konuyla ilgili her yere şikayette bulunacağım.

24 Mayıs 2025 13:30
Uzun Süre Teslim Edilmeyen Ürün Ve İletişim Sorunu
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Bir Çift Kız (ikizbutik_) İade Ürünün Geliş Kargo Ücretini Ödetmeye Çalışmak Ve Yanlış Bilgiler

09 Ocak 2024 08:21

27 Mart 2024 11:45