Hulya sonuçtan çok memnun

Köpürmeyen Deterjan Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Köpürmeyen Deterjan Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
20 Aralık 2024 01:17

Kasımpaşa Kızılay Meydanı’ndaki Kim Market şubesinden yaklaşık 30 gün önce Bingo marka toz çamaşır deterjanı satın aldım. Ancak üründen kesinlikle memnun kalmadım. Deterjan köpürmüyor ve kıyafetlerdeki lekeleri çıkarmıyor.

Ürünü iade etmek için markete gittim, ancak beni MNG Kargo’ya yönlendirdiler. 1 kg kadar ürünü incelemeye göndermem gerektiği söylendi. Kargoya gittim, ancak kargo gönderim ücretini benim ödemem gerektiğini öğrendim. Defalarca markete gidip şikayetimi dile getirdim, ancak yardımcı olmadılar.

Bu nedenle, acilen tarafıma ürünün ücretinin iade edilmesini ya da yeni bir ürün gönderilmesini talep ediyorum. Ürünün sahte olabileceğinden şüpheleniyorum. Gerçek bir ürünse de kalitesi son derece kötü. Çamaşırlarım bu deterjan yüzünden rezil oldu.

Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

20 Aralık 2024 15:08 (Şikayetten 13 saat sonra)
20 Aralık 2024 19:49

Yani mağduriyetimi kim gideriyor? Yazdığım bilgileri tekrardan arayıp sormaktan başka bir eylem yapacak misiniz? Zaten nereden aldığımı ne zaman aldığımı fişimi bir ay kadar saklayamayacağımı yazmisim. Tekrar yazdığım şeyleri açıp soruyorsunuz. Chatgpt nin hazirlaridigi hazır mesajı da kopyala yapıştır yapmışsınız. Başka ne yaptınız? Hiçbir şey müşteri memnuniyeti sıfır. Bir daha almam aldırmamda

Bingo Matik Toz Deterjan Çamaşırları Temizlemiyor, Sararma Sorunu Yaşadım

Özlem
28 Eylül 2025 14:17
Bingo Matik Toz Deterjan Çamaşırları Temizlemiyor, Sararma Sorunu Yaşadım
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
03 Temmuz 2024 18:23
"Bingo markasi temsilcisi hayat kimya yetkililerine çok teşekkür ederim esas konu muhatabı kendileri olmamasına rağmen ilgileri için ve alakaları için çok çok teşekkürlerimi iletmek istiyorum konunun takipçisi oldukları içinde ayrıca"

Bingo Deterjan Alerji Ve Kötü Koku Sorunu: Maddi Ve Manevi Mağduriyet

Melih