Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Binance Web Cüzdan Pişmanlıktır...

25 Mart 2024 11:29

Binance spot hesabımdan web3 cüzdanıma para aktardım. Ağ olarak da bnb yi seçtim. Tether coin alıp bu çekimini dönüştürmek istedim ancak gas ücreti yetersiz bnb alın diye bir seçenekle karşılaştım. 45.93 dolarlık tether var bir dolar denedim, beş dolar denedim hepsini denedim olmadı. Paramı tekrar spota aktarmayı denedim olmadı. Acil dışa aktar seçeneğiyle aktarmak istedim web3 hesabım kapandı. İçinde 45.93 dolarlık web3 hesabındaki parayı geri almak istiyorum
Cüzdanımı da dışa aktardım başka cüzdan a aktarmak istedim oda olmuyor çözemedim paramın iadesini istiyorum.

25 Mart 2024 11:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Fatih, Öncelikle bu durumu tarafımıza bildirdiğiniz için teşekkür ederiz Gas ücreti yetersiz, BNB alın uyarısı ile karşılaştıktan sonra, cüzdanınızda BNB bulundurup dönüştürme işlemini denediniz mi? ^BT

25 Mart 2024 13:12

Her şeyi denedim spot hesaba çevirdim olmuyor bnb ye çevirmek istiyorum olmuyor gas ücreti yetersiz diyor bnb ye çevirmek istediğim halde bunu diyor çözemedim acil dışa aktar yaptım başka cüzdanlarda denedim onda da hata veriyor yani mağdur oldum yardımcı olursanız 46 dolarım heba oldu...

25 Mart 2024 15:19

Paylaştığınız Vaka kimliğini kontrol ettiğimizde, bot u geçemediğinizi ve sohbetin sonlandığını görmekteyiz. Lütfen bir sohbet başlatıp, Vaka kimliğinizi gördüğünüz gibi tarafımızla paylaşır mısınız? ^BT

27 Mart 2024 11:47

Peki bana bir çözüm sunucakmisiniz? Webcuzdan ı nasıl geri getirme konusunda ben yapamadım bir şekilde yardımcı olur musunuz?

28 Mart 2024 02:46

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Binance Web3 E Aktardığım Parayı Geri Çekemiyorum

Binance Web 3 Den Spota Coin Aktarma

Ercan
15 Mayıs 2024 10:52
Binance Web 3 Den Spota Coin Aktarma

Binance Web3 Cüzdan İle Paramın Üstüne Çöktü Vermiyor.

Tayfun
12 Ocak 2024 05:16