Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 17:27

Binance Global Vadeli İşlemler'de yaklaşık iki yıl önce alım yaptığım ve long pozisyonda olan işlemimi defalarca pozisyon kapatma emirlerine rağmen kapatmayıp, parayı kurtarmak için ters yönde short işlem açmama sebep olup yaklaşık 2500 USDT zarar uğratıldım. Şu an hatalarını kabul etmeyip ekran görüntüsü bahanesini arkasına sığınıp iddiamın gerçek dışı olduğunu iddia etmektedirler. Bahse konu olaya an be an kardeşim de şahit olmuştur. Orada atılan her adımı göremiyor musunuz? İstediğiniz işlemi kaydedip istemediğiniz işlemi kaydetmiyor musunuz? Bulun, tespit edin ve defalarca verilen pozisyon kapatma emirlerine rağmen pozisyonu kapatmaya sebep olduğunuz zararın tarafıma derhal iadesini talep ediyorum.

10 Aralık 2024 17:17

Binance Global borsasında Vadeli İşlemlerde yaklaşık iki yıl önce yaptığım işlemde long pozisyonda işlemimi defalarca pozisyonu kapat emirleri e rağmen hata vererek kapatmayıp ter işlem yani short işlem açmama sebep olarak yaklaşık 2500 USDT zarar uğrattılar. Zararımı derhal iadesini talep ediyorum.

10 Aralık 2024 17:42

Bir de utanmadan sohbet penceresinden vadeli işlemlerle ilgili üyeliği iptal etmekle tehdit ediyorlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali.

10 Aralık 2024 17:49

Canlı şahidi var canlı an be an gördü benim gibi kardeşimde. Biz hanisülasyon mu görüyorduk? Şimdi asılsız iddia de geç oh ne güzel dünya. Orada attığım her adımı bastığım her tuşu takip etmiyor musunuz? Ben müşteriyim zarar sizin sisteminizde kaynaklanmıştır. Derhal zararımı giderin. Burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz.

10 Aralık 2024 18:11

Vadeli işlemleri kapatmak ne demek? Hata sizin ve sizin sisteminizde kaynaklanan bir hata. Long pozisyondayken 4500 USDT civarı bir kar elde etmişken bir şey olmalı ki ters işlem açıp 2500 USDT zarar kendimi uğratayım. Gerizekalı mıyım ben. Sürekli işlem yapıyorum. İnceleyin ve uygulamadığınız defalarca pozisyon kapat emirlerini bulun tespit edin ve zararı giderin. Ayrıca keyfi olarak hakkımı arıyorum diye vadeli işlemleri askıya alamazsınız. Derhal açın sizin duymak istediğinizi söylemek zorunda değilim. Hakkımı arıyorum.

10 Aralık 2024 18:38 (Şikayetten 1 saat sonra)
10 Aralık 2024 19:09

Yaklaşık 4500 USDT karlı bir durumdayken verdiğim ve kapatmadığınız pozisyonu kapat emirlerini ve sisteminizin o anda verdiği hata ikazlarını niye ısrarla görmüyorsunuz. Pozisyon kapatma emirleri defalarca tarafımdan verilmiş ve bu emirleri bypass edilerek uygulanmamıştır. Canlı şahidi vardır. Bu tespit sizin göreviniz benim değil. Zararda sizden kaynaklandı. Giderin.

10 Aralık 2024 19:18

Ayrıca sadece bir coin üstünden açık long pozisyonu vardı. Sisteminiz benim pozisyonu kapat emirleri e hata verirken aynı coin üstünden sanki birden fazla işlem açmışım şeklinde bir hata verip durdu. Halbuki tek pozisyon vardı ve o pozisyonda long pozisyondu ve kapatılmadı. Defalarca hata verince bakiyede kayıp oluşmaması için anlık short pozisyon açıp hızla düşüşe geçince de açılması ve kapatılmadı bir olmuştur. Sanırım hafızam yanılmıyorsam 1700-1800 USDT lere kadar bakiye düşmüştür. Short pozisyon isteyerek açılan bir pozisyon değil sizin kapatmadığınız long pozisyonu kapatmak ve bakiye kaybını önlemek için açılmıştır. Dikkatli bakın. Dikkatli bakınca zaten orada hayatın olağan akışına ter bir durumu sizde göreceksiniz. Tabi o uygulanmayan kapat emirlerini ve bu hak kaybını görmek isterseniz.

10 Aralık 2024 19:43

Daha türkçesi short pozisyon daha çok kazanmak için açılan bir pozisyon değildi. Long pozisyonda ve kapat emirleri e rağmen sanki birden fazla açık pozisyon varmış gibi hata ikazları karşısında kapatmadığınız long pozisyonu kapatmak için anlık açılıp kapatılan bir pozisyondu. Yani türkçesi öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar açık olan kapatmadığınız long pozisyonu sizinde yukarıda açıkladığını gibi kapatmak için açılmak zorunda kalan bir pozisyondu. Yoksa gerizekalı değilim kazanacağımı kazanmışım birden short açıp kapatayım. Niye o gün ısrarla long pozisyonu kapatmadınız? Uygulanmayan emirlerin bir yaptırımı yok mu sizin borsanızda? Lütfen daha fazla uzatmak taraftarı değilim zararımı giderin.

11 Aralık 2024 16:17

Çözüm bulmadı. Hata sizindir. Zarar sizden kaynaklıdır. İstediğiniz kadar üyeliği iptal edin. Bundan sonra yasal yollardan konunun takipçisi olacağım.

13 Aralık 2024 18:43

Çözüm bulmadı

13 Aralık 2024 20:00
14 Aralık 2024 14:49

İki yıl önce de aynı cihazdan işlem yapıyordum. Şimdi de hala aynı cihazdan işlem yapıyorum. Sadece ve sadece o zaman bu durum oluştu. Defalarca pozisyon kapat emirlerine rağmen pozisyonu kapatmadınız. Sonrasında da sürekli işlem yaptım ve o durum bir daha başıma gelmedi. Yani iddia ettiğiniz gibi konunun kullandığım cihazla alakası yok.

14 Aralık 2024 15:02

Hem burada hem de sohbet penceresindeki cevaplarınızdan çıkardığım iki sonuç şudur: İlki konunun anlattığım durumu tespit etmek istememekle ve ikincisi ise orada bastığım her tuşu algılamanız ve kayıt altına almanız gereken bir program işletiyor olmanız gerektiği halde en iyi ihtimalle bahse konu oluşan durumun tarafınızca tespit edilememesi ile alakası vardır. Ama artık cihazada bahane bulduğunuza göre ilk durum daha kuvvetle muhtemel bir durumdur.

14 Aralık 2024 21:14
14 Aralık 2024 23:20

Anlamak istemiyorsun galiba eğer dediğin gibi olsa long pozisyondayken defalarca pozisyon kapat emri yerine getirilmezken tüm bakiyeyi kaybetmemek için hemen akabinde short pozisyon açılmasına ve short pozisyon açılır açılmaz pozisyon kapat emrine tepki verip zararla sonuçlanacak şekilde pozisyon kapatıldı. Sohbet penceresinde de yazdım kapatılmayan emirlerde sanki birden fazla açılmış pozisyon varmışta kapatıyormuş gibi saçma sapan uyarılar verdi halbuki tek pozisyon açıktı ve o da long pozisyondu. Israrla konuyu cihaza bağlamayın. Sorun sizden kaynaklandı.

14 Aralık 2024 23:26

Anlamak istemiyorsun galiba eğer dediğin gibi olsa long pozisyondayken defalarca pozisyon kapat emri yerine getirilmezken tüm bakiyeyi kaybetmemek için hemen akabinde zararla sonuçlanacak şekilde short pozisyon açılmasına ve short pozisyon açılır açılmaz pozisyon kapat emrine tepki verip pozisyonun kapatılmasına ne diyeceksiniz? Sohbet penceresinde de yazdım kapatılmayan emirlerde sanki birden fazla açılmış pozisyon varmışta kapatmıyormuş gibi saçma sapan uyarılar verdi halbuki tek pozisyon açıktı ve o da long pozisyondu. Israrla konuyu cihaza bağlamayın. Sorun sizden kaynaklandı.

02 Haziran 2024 23:31
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Binance Vadeli İşlemlerinde Sistem Arızası Nedeniyle Büyük Kayıp ve Yetersiz Destek

Büşra
21 Ekim 2025 12:06

Binance Futures'ta Stop-Loss Emrim Gerçekleşmedi, Maddi Zarar Yaşadım

22 Ekim 2025 15:12
binance-futuresta-stop-loss-emrim-gerceklesmedi-maddi-zarar-yasadim-2.jpg

Hamza
20 Şubat 2024 18:24
Binance Vadeli İşlemler Emirleri Çalışmadı Tüm Param Gitti

Binance Long İşlemimin Bir Anda Ters İşleme Dönmesi!

Cengizhan
04 Ağustos 2024 00:53