22 Şubat 2024 04:04

Binance hesabım sebepsiz yere inceleme bahanesiyle bloke edildi. Hesabım geçici olarak bloke edilmiş durumda. Geri açılıp açılmayacağı konusunda büyük ihtimalle mahkemelik olacağız ama ansızın bloke edildim. Binance Global'de alım-satım işlemi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca birkaç kez başka bir kişi tarafından cüzdanıma para transferi yapıldı ancak bu olayın üzerinden 8 ay geçti. Hesap hâlâ bloke edilmiş durumda ve neden açılmadığı konusunda bilgi sahibi değilim. Eğer açılırsa, alım-satım işlemi yaptığım coinlerin geri iadesi yapılıp yapılmayacağını merak ediyorum.

profile profile profile
22 Şubat 2024 18:43 (Şikayetten 14 saat sonra)
22 Şubat 2024 18:48

Bilgileri saglaliyo ama bize bilgi vermiyorlar önemli olan benim ya da yarin gidip karakola sorgulamak

22 Şubat 2024 18:48

Bunu yazıyorlar

23 Şubat 2024 18:36
23 Şubat 2024 19:24

E Bitcoin de aldığım coini zararım olursa ne olacak peki

25 Mart 2024 15:35

Teşekkür ederim hesabım bloke kalktı ve içindeki coinlerimi aldım (kârla)

Yorumlar (15)

Oktay
Oktay

Hesbaınızda çok giriş çıkış olmusmuydu Trust wallet falan kullandınız mı oradan para giriş çıkış yapınız mı bilgi verırmısnz

Ahmet
Ahmet

Mustafa Bey merhaba. 1 hafta önce aynı şekilde mesaj aldım hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar. Sizin yaptığınız extra bir şey oldu mu sorunun çözülmesi için?

Hayır bekliyorsun sana hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar en az 6 ay bekletiyorlar

Faruk

Sorunun çözülmesi için herhangi bir şey yaptınız mı

Hayır hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar altı ay bekletiyorlar

Faruk

Blokenin kalkması kaç gün sürdü

6 ay

Sonuç var mı

Var açıldı bilgi se vermediler ve 25 bin aldığım coin 220 bin oldu karlı çıktık biraz

Ecem

Merhaba Binance TR de olan bakiyem yok hesabımı da kapattılar güya bakiyem Binance globale transfer edilmiş, ama nedense Binance globalde hesabımı bloke etti. Şikayet nereye edebiliriz? Siz bununla ilgili bir girişim yaptınız mı.

Saim

Hocam selam sizin bloke ne oldu bu akşam banada çekim yapma yasağı geldi Binance TR de destek ekibi sadece sabredin diyor ve hiçbir bilgi ve süre vermiyor

Beklicen giriş çıkış oldu mu hiç

Baran
Baran

Benim de hesabımı kilitlediler, bence boğa dönemi öncesi kendilerince zarardan kaçınıyorlar, en ufak bir açıklama dahi yapmıyorlar neden olduğuna dair. Binance da güvenirliğini kaybediyor, süreci benimle de paylaşır mısın kardeşim, bende eğer 1 hafta içerisinde dönmeyeceklerse Binance'a erişim engeli getirilmesi konusunda suç duyurusunda bulunacağım.

Saim

Senin nasıl oldu benim Binance TR inceleme başlatmış ve süreç hakkında sıfır bilgi

Binance-global Hesabımı Sebepsiz Yere Blokladı Ve 1 Seneden Fazla Oldu

Hayri
16 Nisan 2024 19:17
Binance-global Hesabımı Sebepsiz Yere Blokladı Ve 1 Seneden Fazla Oldu
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
15 Şubat 2024 18:38