03 Aralık 2024 23:55

Binance Global Web3 cüzdan tarafında Elonpay adı altında bnb swapı yapılarak alım yaptırılıyor ve insanlar sisteme sokulup mağdur ediliyor. Hiçbir şekilde transfer USDT'ye dönüş swap yapılmasına Elonpay token yapıcısı tarafından izin verilmiyor. Binance Global bir borsa ve bu tarz spekülatif durumlara müdahale etmesi gerekir, ya da sistem insanların hesaplarına Elonpay yapıcısı tarafından bloke konulmasına izin verilmemesi gerekir. Elonpay Instagram ve Telegram kanallarından reklamlar yaparak siber yanılmada zirveyi temsil ediyor.

04 Aralık 2024 02:45 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar (5)

Erdm

Hocam ben de aynı mağduriyetteyim herhangi olumlu bir durum var mı bana da bildirir misiniz? Çözüm yolu olur yahut bir kurtarma ihtimali bana dönüş yapabilir misiniz?

Erdm

Sence bunun bir çözümü olabilir mi ilerde düzelir mi

Ziya

Hayır dönüş halen yok Elonpay sahibi Türk birey oyalama taktiği devam ediyor

Uğur
Uğur

Merhaba peki benim cüzdanıma erişebilirlermi o zaman güvenlik açısından Binance bence bu tarz oyunları sokmamalı

Ziya

Cüzdana erişemez fakat ona ait olan tokenlara istediğini yapar

Binance Listelenmeyen Coin Alımı Sonrası Hesaptaki Paranın Kullanılamaz Hale Gelmesi

Büşra
21 Ekim 2025 10:38
binance-listelenmeyen-coin-alimi-sonrasi-hesaptaki-paranin-kullanilamaz-hale-gelmesi-3.jpg
binance-listelenmeyen-coin-alimi-sonrasi-hesaptaki-paranin-kullanilamaz-hale-gelmesi-2.jpg

Recep
06 Ocak 2025 02:23