Binali Yıldırım Anaokulu (Tuzla) Okul Hakkında Memnuniyetsizliğimiz

09 Şubat 2024 11:47

Okulla ilgili memnun olduğum bir durum olup olmadığını düşünüyorum ve bulamıyorum. Söyleyeceklerime başlamadan önce belirtmeliyim ki oğlum ilk dönem burada okudu ve ikinci dönem hemen okulunu değiştirdik. Çünkü çocuklar gelecek yıl birinci sınıfa başlayacaklar ve anaokulu, onlara bir altyapı hazırlamak için tercih ediliyor. Ancak bu okulda bu altyapının oluşturulduğuna dair hiçbir iz göremedim. Okul, sisteme Binali Yıldırım Anaokulu olarak kayıtlı olmasına rağmen, çocuklarınızın daha iyi eğitim alması adı altında para talep ediyor ki bu kabul edilemez. Bir diğer sorun ise öğretmenlerin ilgisizliği. Çocuklar yarım gün eğitim alıyorlar ve bu süre zarfında serbest zaman, kahvaltı ve sınıf toplama gibi etkinliklerle geçiyor; dolayısıyla düzgün bir eğitim verilmiyor. Ayrıca akıllı tahta uygulaması adı altında çocuklara YouTube üzerinden videolar izletiliyor. Evde çocuğuma YouTube izletmek istemediğimde ise 'Ama biz okulda YouTube'dan izliyoruz, evde neden izletmiyorsun?' diyor. Dönem başında aldığımız eğitim seti de yeterince kullanılmadı. İlk dönem bitmeden dördüncü sayıyı, ikinci dönem başlar başlamaz da beşinci sayıyı istediler. Oğlumu başka bir okula göndermeye karar verdiğimde okuldan eşyalarını almaya gittiğimde, dördüncü sayı kitabın hiç kullanılmadığını gördüm. Bu okula göndermek bize bir şey katmadı, aksine öğrendiklerini de unutturdu.

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Basme Okulları Vasat Personel, Düzensiz Organizasyon, Kötü Hizmet

10 Kasım 2023 22:51
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Profesyonellikten Uzak Bir Okul

09 Ekim 2023 08:59