Mustafa sonuçtan çok memnun

Bilsoft Yazılım Mağduriyeti

14 Şubat 2024 15:03
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Firma bilgi işlemden Fıfat Bey'e çok teşekkür ederim sorunumu hızlı bir şekilde çözdü.”

2019 yılında Bilsoft Yazılım firmasından bir ürün satın aldım ve keşke almasaydım. Satın aldığım versiyon, 2019 sürümüne ufak değişiklikler yapılarak bana sunuldu. O tarihten bu yana belki beş yeni sürüm yayımlandı, ancak benim ürünüm güncellenemedi. Çok sayıda kez müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim; donma, kasma ve ürün seçememe gibi sorunlar sürekli devam etti. Birkaç kez çözüm bulmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Yıl sonlarında hesap devir işlemleri yapmam gerektiği, sorunların bu nedenle kaynaklandığı söylendi. Ben de bu işlemi gerçekleştirdim, ancak sorunlar devam etti.

17 Şubat 2024 13:07

Bilsoft Muhasebe Programı İle Sürekli Hatalar

19 Ocak 17:24
Berat sonuçtan çok memnun

Destek Ücretinin Yeniden Talep Edilmesi Hakkında Şikayet

08 Eylül 12:30
"“Merhaba E** Bey, Yaşadığım sorunla ilgili göstermiş olduğunuz ilgi, sabır ve çözüm odaklı yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Destek sürecinde gösterdiğiniz anlayış ve profesyonellik gerçekten takdire şayan. Emeğiniz için minnettarım, iyi çalışmalar dilerim.”"