Biletix Hayal Kahvesi Balıkesir Zorunlu İçecek Ücreti Talebi

İlkay
08 Kasım 2023 13:55

3 Kasım 2023 tarihli Balıkesir Hayal Kahvesi E****** İ**** konseri için Biletix sayfasından 2 adet 333 TL değerinde bilet aldım. Açıklama kısmında konser bileti harici ekstra ücret talebi hakkında bir beyan yoktu. Konser alanına giriş esnasında Balıkesir Hayal Kahvesi görevlileri tarafından sırada bekleyen herkese kişi başı 150 TL'lik içecek bileti almayı zorunlu tutuldu ve giriş esnasında herkesin içecek bileti kontrol edildi. İtiraz ettiğimizde ise Instagram sayfasından açıklama yaptıkları bahanesini öne sürdüler. Zorunda kalarak aldığımız 150 TL değerindeki içecek biletini doğal olarak kullanmak istedik ve alkol kullanmadığımız için bileti kullanamadık. Biletin değeri kadar ( 100 liralık bir içecek ve 50 liralık bir içecek) içecek içmek istediğimizde ise bunun mümkün olmadığını tek seferde kullanmamız gerektiğini zorunlu kıldılar. Bu dayatmaya itiraz ettiğimizde ise umursamaz bir tutumla yapacakları bir şey olmadıklarını ve bize alkol kullanmadığımız halde " ne yapayım alkol alın, bira için" gibi haddi aşan ve sosyal hayatın özgürlüğünü kısıtlayan bir cevapla karşılık verildi. Gereğinin yapılmasını, 2 kişilik bilet ve 2 kişilik içecek bilet paramın iade edilmesini talep ediyorum.

08 Kasım 2023 16:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Kardelen
08 Kasım 2023 15:53
Burak sonuçtan memnun

Burak
04 Kasım 2023 13:05

İlknur
30 Aralık 2024 14:20
İade Ücreti Mağduriyeti Ve Gereksiz Koşullar
Diğdem sonuçtan hiç memnun değil

Diğdem
01 Haziran 2023 18:28