Doğan sonuçtan memnun değil

Sigara Dumanı Altında Kahvaltı Keyfi

22 Aralık 2024 11:41

22.12.2024 Pazar sabahı eşim ve kızım ile kahvaltı yapmak için Symbol AVM'ye gitmeye karar verdik. Sıklıkla gittiğimiz başka bir mekan varken bu sefer değişiklik yapalım ve Big Chefs'e gidelim diye düşündük. Otoparka girerken görmüştük. İçeriye girdiğimizde sıcak ve aydınlık olması nedeniyle cam kenarına oturduk. Hemen yanımızdaki masada oturanlar vardı. Biz siparişimizi verdik ve beklemeye başladık. Daha sonra kahvaltısını bitiren yan masada sigara içildiğini gördük. Yoğun bir sigara dumanına maruz kaldıktan sonra masadan kalktık. O an fark ettik ki restoranın en güzel ve en sıcak yerleri tamamen sigara içenlere ayrılmış durumdaydı. Bize gösterilen yer hem soğuk hem karanlık hem de gürültülü bir yerdi. Sonrasında kahvaltı yapmak istemediğimizi söyledik ancak yine de hesap ödememiz gerektiği söylendi. Sonrasında 4 ya da 5 dakikalık beklemenin ardından (ilgili kişi bir yerleri aradıktan sonra) ödeme yapmanıza gerek yok dedikten sonra ayrıldık. İzmit Symbol Big Chefs pişmanlıktır.

22 Aralık 2024 11:56 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

12 Haziran 2024 23:17
Halime sonuçtan memnun değil