Big Chefs Metropol AVM

Çiğdem
08 Ağustos 2023 01:35

Ataşehir Metropol AVM'de bulunan Big Chef Restaurant'a 07.08.2023 tarihinde iki çocuğumla gittim, 9 yaşındaki kızıma Çıtır Tavuk Parçaları sipariş verdim, kızım bir süre yemeğini yedikten sonra yanında gelen yeşilliğe baktığımda tamamen çürümüş, kararmış bir marul parçası olduğunu ve üstünde minik sinekler olduğunu gördüm, garsona yeşilliği almasını, bu yemeği bu şekilde nasıl servis ettiklerini sordum, sonrasında da çıtır tavuğun üstünde de minik tavuğun üstünde yürüyen sinek gördüm, garson özür diledi, kahve ya da tatlı ikram edebileceklerini, yapılan hatanın gerçekten kötü olduğunu söyledi.

Big Chef'in bir çok şubesine ailemle gittim, bu tarz cafe restaurantlardan çok beklentim yok ama kararmış sinekli yeşilliği müşterinin tabağına koyup masaya gönderilebileceğini de deneyimlemiş oldum, kızım akşam eve geldiğinde karnının ağrıdığını söyledi, belki psikolojik belki yediği şeyden ama bir çocuğa bunun bu şekilde sunulması çok utanç verici bir işletme için, artık onu tabağa koyan kişi mi, yemeği hazırlayan kişi mi yoksa garson mu ya da müdür mü kimin hatası bilmiyorum ama para karşılığı hizmet verilen bir Restaurant zincirinde bunun olması çok çirkin, kızımın yediği yemeğin ücretini almadılar. Özür dilemek anlamında ama bunun da hiçbir önemi yok.

08 Ağustos 2023 09:03 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

Yasemin sonucu yetersiz buldu

Yasemin