Ayca sonuçtan hiç memnun değil

Big Chefs Garson Ve Ürün Şikayeti

Big Chefs Garson Ve Ürün Şikayeti
19 Haziran 2024 22:19

Anadolu hisarı'ndaki Küçüksu kasrı Big Chefs'te akşam civarında oturmak için öncelikle yarım saat sıra bekledikten sonra oturabildik. Sipariş verirken ve verdikten sonra garson ü** bey'in umursamaz tavrından sonra çok güneş geldiği için yer değiştirmek istedik. Bir sürü yer olmasına rağmen 'biz yer değişikliği yapmıyoruz' diyerek (başka müşterilerin yerlerinin değiştirildiğini de gördük) kabaca davrandı.

Verdiğimiz siparişleri beğenmeyecek olacak ki tavrı kötüydü. Söylediğim Türk kahvesinin yanında gelen suyun Çeşme suyu olması da cabası. Hesap ödemek için garsonu 3 kez çağırdık, gelmeyince ödemek için gittik. Bize masaya gidilmesi gerektiği söylendi, 3 kez çağırdık dememize rağmen bizi masaya götürdü. Geri döndüğümüzde başkaları masaya oturmuştu bile.

Başkalarının yanında ayakta hesap almaya çalıştı. Son zamanlarda gittiğim en kötü Big Chefs'ti. Yemek yiyecektik, tadımız kaçtı, lokasyon değiştirmek zorunda kaldık. Üstelik manzarası güzel diye gitmiştik, ona rağmen müşteri memnuniyeti sıfır. Yazık. Kahvenin de görüntüsünü ekliyorum; bir kahveye bu kadar fiyat çekiliyorsa kaliteli olması gerektiğini düşünüyorum.

21 Haziran 2024 00:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

22 Ekim 2023 21:34

Beyzanur