Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Big Chefs Bulvar Loft Şikayeti

19 Ekim 2024 22:09

Sürekli geldiğimiz işletme fakat bu sefer hoş karşılanmadık h** adlı çalışan bizi karşılarken buyurun neye bakmıştınız gibi absürt bir soru sordu biz de oturacaktık ama dedik oda deniz manzaralı yerimiz var diye dalga geçer bir üslupla söyledi biraz ortam gerildi anlayamadık Ankara’da deniz mi var dedik.

Eğer tatlı bir şekilde söyleseydi yanlış anlamazdık sert ve suratı asık bir şekilde söyledi biz hep bu şekilde espri yaparız dedi çok aldırış etmedik yeni gördük çünkü kendisini sonra bizi şuraya oturun diye zorlayınca işinize bakın biz karar verip otururuz dedik son raddeye geldi çünkü sonra durumu a** beye anlattık.

Kendisi profesyonel bir şekilde çay ikram edip özür diledi gergin başlayan durum a** bey sayesinde keyifli bir şekilde devam etti işletmelerde böyle ekip arkadaşları işletmemin kalitesini daha da arttırır kendisi için tekrar geleceğiz yoksa burayı bitirmiştik.

Yemekler çok lezzetliydi ustaların ellerine sağlık. Umarım h** bey de üslubunu değiştirip yumuşak bir hale bürünür maalesef hizmet sektöründe müşteri memnuniyeti çok önemli bizim gibi değil de farklı bir insan gelip farklı muamele yapabilirdi.

21 Ekim 2024 07:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

Galata Şubesinde Rahatsız Edici Davranış

20 Aralık 2024 14:18