Hasan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 15:00

Big Chef Bursa Özlüce şubesinde sabah serpme kahvaltı ederken çaydan böcek çıktı. Mağaza yetkilisine konuyu bildirdiğimde bir sorun olmadığını, değiştireceklerini söylediler ve konuyu kapattılar. Şikayet formu olup olmadığını sorduğumda mail atın dediler, ama ne mail adresi verdiler ne de şikayet bildirim formu.

16 Temmuz 2024 21:37 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

Hasan
19 Temmuz 2024 10:42

Söylenen mail adresine bilgileri gönderdim daha sonra ertesi gün aradılar. Sorunu sordular haberleri yok gibi, durumu anlattığımda özür dileyip kestirip kapatmaya çalıştılar. Saçmalık. Ücret iademi istediğimde kabul etmediler bende saglik Bakanlığına bildireceğim haberiniz olsun dediğimde biz denetlemeler zaten yapıyoruz gibi bir üslupla cevap verdiler kısaca hiç memnun kalmadım bir daha asla kapısına uğramam size de tavsiye etmiyorum. Peşini bırakmayacağım

Nurefşan sonuçtan hiç memnun değil

Nurefşan
28 Nisan 2024 11:17

26 Aralık 2023 18:15
Big Chefs Kahvemde Çıkan Kurumuş Sinek
Aytul sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 23:47

31 Aralık 2024 14:10