Bianca Boya Stella Boya Soyulması

22 Ağustos 2023 13:25

Stella boya aldık ve fayansları kullanma talimatlarına göre titizlikle uyguladık fakat maalesef o kadar para yendiğimiz boya fayanstan tırnaklayarak sökülüyor yağlı boya vursaydım daha iyiydi acil bu konu hakkında yardım istiyorum. Hem fayanslarım mahvoldu hem de aldığım boya

31 Ağustos 2023 11:27 (Şikayetten 8 gün sonra)
04 Eylül 2023 22:44

Saçma bir cevap ve sorun çözme falan yok yetkili denen vatandaş beni arayıp a siz fayansları sirkeli su ile silmedinizmi o yüzden olmuştur sıkıntı diyor çok komik bir şekilde. Bende kutunun üstünde sirkeli su ile silin diye bir kullanma talimatı var mı diye sorduğumda yetkili yetkisiz arkadaş hayır yazmaz tabi diyor ve kendi söylediği tezi çürütmüş oluyor çok komik bir bahane değil mi kurumsal bir firma için bu kadar küçülmeyin bence firma olarak müşteri memnuniyeti ön planda olmalı ama yok maalesef

08 Eylül 2023 10:09
09 Eylül 2023 13:32

İlk önce bence siz müşterilerinizle konuşurken üslubunuzu düzeltin bir. İkincisi bende esnafım ve cafe ne gelen müşterim kolunu tabağa çarptı ve tabak yer düştü döküldü ve tabakta kırıldı diyelim ben müşterime sizin dediğiniz gibi mi cevap veririm yoksa hiç önemli değil deyip kırılan tabağı kaldırıp yerine yenisini verip yemeğine devam etmesinimi söylerim tabigkide ikincisi çünkü müşteri hatalı olsa da her zaman haklıdır biz babalarımız dan böyle gördük ama bu görülüyor ki sizin için geçerli bir kural değil oda sizin firmanızın taktiri

Halime
Halime

Size hiçbir şekilde yardımcı olmayacaklar inanın o yüzden sürekli aynı cevabı verecekler. Kurumsal dil olarak saygısızlığı tercih eden bir marka. Yanıltıcı ve aldatıcı bilgi vererek mağduriyet üzerine mağduriyet yaşatıyorlar.

Meltem
Meltem

Aynı olay başıma geldi bende aldım sürdüm ki sürmeden önce bir güzel temizledim fayansları silikonları kaldırdım sildim kuruladım ilk kat başarılı ikinci katta kabuklanma oldu bir noktada olsa kendimde kusur arardım ama bir çok nokta aynı şekil tamamen paramız çöp yazık günah ürünün arkasında duran kimse yok zaten

Melis
Melis

Esasında herkes CİMER'e oradan da Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirse gerçi onlar yine bir kulp takarlar (yukarıda birine sirkeyle silip temizledinizmi demişler ) bende olumlu cevap bekliyorum bakalım mağduriyetim giderilecekmi

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 12:59
Aldığım Fayans Boyası Kısa Sürede Soyuldu, Paramın İadesini İstiyorum
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Reklamda Sözü Edilen Dolap Boyası Gerçekte İz Bıraktı Ve Örtücülüğü Yetersiz

24 Aralık 2025 11:00
Reklamda Sözü Edilen Dolap Boyası Gerçekte İz Bıraktı Ve Örtücülüğü Yetersiz
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2025 22:03