Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Merkezi Hastanede Profesör Ve Hoş Olmayan Tavırları

27 Ekim 2023 12:4244.430

Bezmialem merkez hastanesinde plastik cerrah prof S**** hanıma randevu aldım. 1.200 lira ödeyip odasına çıktım. Kapısı kilitliydi, içeriden "pansuman odasına geç" diye bağırdı, "peki"deyip geçtim. Ayakta 3 metre uzaktan "sözüm ona muayene" etti. Bana ve eşime gayet aşağılayıcı, sert, alaycı, tenkit edici, laf sokucu hoş olmayan tavırlar sergiledi. Kendisine lipodem olduğumu düşündüğüm için şikayetlerimden bahsettim. Sürekli sözümü keserek beni bozmaya çalıştı. Konuya hakim olduğumu anladığı için en sonunda "sana liposuction yaparım ama dizden aşağısına dokunmam, kollara dokunmam belki göbeğe az bir müdahale ederim."Diyerek beni ameliyat planlamaya yolladı. Çıkarılan ücretten bahsetmiyorum. Tavırlarından son derece rahatsız oldum. Devlet hastanesinde bu muameleyi görmezdim sanırım. O kadar ücret ödeyeceğim sonrasında yarım yamalak "sözüm ona tedavi" edecek. Hiçbir açıklama yapmadığı gibi bir rahatlatma yok ve üzerine azarlar nitelikte boş konuşmalar yaptı zaten odasına bile almadı. Haksız kazanç elde ettiğini düşünüyorum. Hasta hakkı diye bir şey var. Bana eşimin yanında kendimi kötü hissettirdi moralimi bozdu. Biz saygımızı koruduk. Derdine çare arayan birine bu şekilde davranması hiç normal değil. Kendisine rahatsız olduğum için (ağrılarımdan kurtulur muyum) bir teşhis koyar umuduyla gittim. Görüntü ya da estetik gibi kaygılarım yok çok şükür. Allah rızası için ya da rica minnet muayene etmiyor kimseyi, gayette fahiş fiyatlara ve çok çirkin üslupla bakıyor hastaya. Elimden geldiği kadar her yere şikayet edeceğim. Maddi manevi haklarımla ilgili geri dönüş bekliyorum.

5 Destek
3 Kasım 2023 11:41 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Seda A., Sunmuş olduğumuz hizmetlere yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi değerlendirme ve iyileştirme olanağı sunduğunuz için teşekkür ederiz. Hizmet süreçlerimizle ilgili yaşamış olduğunuz aksaklıklar ve düşünceleriniz kurumumuzun ilgili birimleri tarafından değerlendirilerek, tarafınıza bilgi verilecektir. Kurumumuzla ilgili farklı görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Seda
9 Kasım 2023 21:12

Olumlu ya da yapıcı bir cevap alamadım yaşadığım mağduriyetle kaldım hakkımı helal etmiyorum her yerde anlatıyorum gerekli ilgili her yere yazdım

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Bezmialem Eyüp Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Doktorunun Tutumu

17 Nisan 2024 19:27115.473

5 haftalık hamileyim, o heyecanla ilk kez kontrole gittim bebeğimin kalp atışlarını duyarım, hamilelik için gerekli tahl...

5 Destek

Doktorun İlgisizliği Ve Gecikmesi Mağduriyet Yaşattı

11 Haziran 2025 17:1047.525

10.06.2025 tarihinde saat 10.45'te Bezmialem Merkez Hastanesi Nefroloji bölümünde M***** G**** adlı doktorda babamın mua...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular