Bezmiâlem Hastanesi Yanlış Tedavi Kodu Ve Fazla Ödeme Sorunu

27 Aralık 2024 21:46

23.12.2024 tarihinde eşim kadın doğum servisinde tedavi gördü. 24.12.2024 tarihinde hasta yatış biriminde taburcu işlemlerini halletmek için başvurdum. Hasta yatışta bulunan personel, 62.000₺ ödememiz olduğunu belirtti. Ben de hayretler içinde itiraz ettim. Eşime yapılmış olan tedavi hakkında bilgi verdim. Bu arada hasta yatış birimine benim işlemlerim bitmeden 4 kişi içeri girip oturdular, sohbet ettiler. Kimse duymaması için yapılan işlemleri kısık ses tonu ile anlatmak zorunda kaldım. Konu sonra açığa çıktı; başka bir personel yanlış bir tedavi kodu girildiğini öğrendi ve işlemi düzeltilmesi için tekrar yatarak tedavi gördüğümüz kata çıkarak konuyu anlattım. İlgili kod düzeltildi ve tekrar hasta yatış birimine geri kalan ücreti ödedim. Toplamda 44.767,50₺ ödeme yaparak ayrıldım. Yapılan hatalardan dolayı aklımda soru işareti olduğu için (acaba doğru ücreti mi aldılar yoksa fazladan ödeme yaptım mı) ilgili evraklar ve epikriz raporu ile Sosyal Sigortalar Kurumu'na konunun incelenmesi için başvuru yapacağım.

28 Aralık 2024 19:22

23.12.2024 Tarihin de Bezmialem merkez Hastanesin de Kadın doğum servisin de Eşim 331 numaralı oda da yatarak tedavi gördü. Buzdolabı soğutmuyordu, camlar çok kirliydi, Perdeler yırtık ve Kornişden çıkmıştı, çarşafla da yırtık vardı, Hemşire Kalp elektrosu çekmek için odaya cihaz getirdi cihaz çalışmadı Personel bir türlü şunu yaptırmadılar diye cümle kurdu. Sonra açtı kapattı fişi taktı çıkardı sonun da işlemi yaptılar. 2 günlük tedavi sürecin de de 44767.50 ₺ ödeme yaptım

31 Aralık 2024 12:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Osman G., Öncelikle kurumumuzda yaşamış olduğunuz sıkıntı ve rahatsızlık için üzüntülerimizi bildiririz. Başvurunuz ile ilgili olarak 31.12.2024 tarihinde tarafınız aranarak bilgilendirme yapılmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Doğum Paketinde Verilen Sözlerin Tutulmaması

02 Ocak 2025 16:21