Beymen Optimum Mağazası Üslupsuz Tavır

Beymen Optimum Mağazası Üslupsuz Tavır
Gamze
21 Haziran 20:43

Beymen Optimum Outlet mağazasında yaşadığım ilgisizlikle karşılaştım. Beymen Outlet mağazasından 2 adet Balenciaga ayakkabı aldım. Aradan 6,5 hafta geçti ve ürünümün bir tanesini hiç kullanmadığım halde hiçbir giysime uymadı. Ben de fişi ve etiketi duran, hiç kullanılmamış ürünümle mağazaya gittim. Mağazada müdür olduğunu söyleyen kişi, beni Viaport mağazasına gitmemi, fişi sistemden bulamayacaklarını, eğer 30 gün geçmediyse yardımcı olacaklarını belirtti ve beni Viaport mağazasına yönlendirdi. Oradan belki yardımcı olurlar diyerek başından savdı. Zaten fişim elimde ve ürün hiç kullanılmadı, etiketi duruyor. Kendim çok fazla burada olmadığım için gelemedim. Ayrıca, Zara ve H&M gibi mağazalarda bile yardımcı olurlarken, bu mağazada bu yüksek tutarda alışverişime nasıl yardımcı olunmadığını anlamadım. Mağaza müdürü, alırken eğer bir ayı geçse de getirebileceğimi deseydiniz, not alırlardı ve o zaman alabilirdik dedi. Bunun nasıl ispatlanacağı ve bir insanın iade edeceğini bile bile neden alacağımı anlamadım. Ben yıllardır Beymen'in müşterisiyim. Sanırım Outlet olduğu için alınan ürünleri bir daha elden çıkardık mantığı ile asla geri almak ya da değişim yapmak istemiyorlar. Benim ürünüm hiç kullanılmamış. Mağaza müdürünün üslubu samimiyetsizdi ve bizi aşağılarcasına bir tavırla mağazadan göndermeye çalıştı. Fişini sistemden bulamayacağını defalarca tekrarladı ama elimizde zaten fiş vardı. Beymen yönetimi, maliyeden gelseler fişi nasıl bulacak? Anlayıştan uzak, bizi asla dinlemeyen mağaza, sadece ürünü değiştirmek ve üstüne ücret ödeyip başka bir ürün almamı asla dinlemedi. İnsanlara kıyafetleri ile tavır belirleyen bir insan, bu konuda nasıl bu kadar istediğiniz yere şikayet edebileceğimizi söyleyerek bizim hiçbir şey yapamayacağımızı belirtti. Bu üslup Beymen'e mi ait? Neden benim sorunuma çözüm bulunmuyor?

Gamze
25 Haziran 21:30

Beymen markası hala şikayetimize bir cevap vermedi

Montella Parfüm Şişesi Ve Beymen Müşteri Hizmetleri Sorunu

İsmail
10 Ekim 12:14

Kirli Gömlek Ve İletişim Sorunları: Beymen'de Hayal Kırıklığı!

Zeynep
08 Ekim 20:47