İlyas sonuçtan çok memnun

Beykent Üniversitesi Hastanesi Anlaşılmış Fiyat Dışı Faturalama

05 Ocak 2024 08:37
İlyas'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

13.12.2023 tarihinde eşim Beykent Üniversitesi Hastanesi kardiyoloji polikliniğinde muayene oldu. Özel sağlık sigortamız ( Bupa Acıbadem ) bir sebepten karşılamadı ve bizde sigortadan almak için hastaneden bize fatura ve raporları istedik. Sigorta bize fatura edilen tutarın %30 unu döndü. Sebebini sorduğumuzda hastanenin faturayı anlaşmalı fiyatlardan kesmediğini belirtti ve aradaki farkın hastane tarafından karşılanması gerektiğini söyledi. Hastaneye gitti ve ödeme yapamayacaklarını söylediler. Sonuç itibariyle mağdur olan ne sigorta ne hastane mağdur benim.
Hastanenin bana anlaşmalı fiyattan fatura kesmesi gerekirken kesmemesi art niyet oluşturmaktadır. Ödeme yapılmaması durumunda önce Tüketici Mahkemesi'ne sonrada Sağlık Bakanlığına kadar şikayetlerde bulunacağımı belirtmek isterim.
Ayrıca hastanenizde bizlerden habersin hastanede bulunamadan provizyon açması da ayrı bir şikayet konusu olacaktır.

09 Ocak 2024 11:54

Konuyla ilgili çözüm bekliyorum

09 Ocak 2024 13:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın ilyas Ç. Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Beykent Üniversitesi Hastanesi olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili gerekli araştırma yapılıp tarafınıza Hasta Hakları Birimimiz tarafından dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

17 Ocak 2024 16:15

Hala çözüm bulunamadı. Dünyayı yeniden keşfe hazırlanıyorsunuz. Yapılan hatadan dönün lütfen

18 Ocak 2024 13:00

Teşekkürler

Deniz sonuçtan çok memnun

Beykent Üniversitesi Hastanesi Stent Ücret Pazarlığı

13 Eylül 2023 00:34
"Yaşadığımız sorun ile alakalı geri dönüş ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Hasta Hakları birimi olarak konu ile detaylı olarak ilgilenip geri dönüş yapılmıştır. Hastalar için ve hastaneniz adına yapılan iyileşme adına sevindim. İyi çalışmalar diliyorum."

02 Mart 2024 21:07
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Okan Üniversitesi Hastanesi Fatura İptali Hakkında

01 Mayıs 2024 00:08