09 Mayıs 2023 02:45

Hayatımda yaşadığım en kötü kuaför deneyimiydi. İlk gittiğimde önceden 1200 TL olarak konuştuğumuz fiyatı tekrar teyit ettim ve deneme paketi atıldı. Sonra onun açılmasını bekledim, gelip baktı ilgilenen kişi. Sonra da senin saçın çok 2400 TL'den aşağı yapmam dedi. Zorla 2200 TL'ye indirdim. Gitmişim bir kez yaptırayım dedim, neyse paketleri attılar, bitti geçtik. Yıkama boyamaya asla istemediğim sarı bir renk yaptı. Bu sefer dedim olmadı istediğim değil, tekrar boyamaya aldı. Saç boyayı çeksin diye saçımı adeta çitiledi, saçım hepsi birbirine girdi. O saçı açana kadar ben çok büyük bir işkence çektim, kafamı kopardılar resmen. Acıdan duvarı yumruklayacaktım. Saçımı açamadan kuruttular, kestiler. Her yeri ayrı uzunlukta oldu, her yeri farklı renk oldu. Eve geldim, kafamın arkası adeta daire gibi boyanmış, onu fark ettim. Yani Allah kimseyi bu kuaföre düşürmesin. Keşke buraya bakıp yorumları okusaydım, inşallah kimse gitmez. Ağlarına daha fazla insan düşüremezler. Paramı helal etmiyorum.

Saçlarım Koparıldı, Ücretsiz Cila Yapılmadı, Personel Kaba

20 Nisan 16:36
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyat Teklifi Ve Beklenmedik 17.000 TL Ücret Artışı

20 Nisan 13:04
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Köşk Kuaföründe Kampanyalı Fiyatla Gelen Müşteri Yanıltıldı Ve Saçları Yakıldı

02 Mart 01:44