Beyaz İnci Diş Sağlığı Polikliniği Memnuniyetsiz Diş Tedavisi Deneyimi

29 Aralık 2024 01:08

Beyaz İnci Adalet Şubesi'nde iki kez aynı sorunu yaşadım. Dolgulardan memnun değilim. Şimdi tekrar İstanbul'a gidip farklı hastanede dolguyu yeniletiyorum. Belirtilmesine rağmen aynı dolgu ikinci kez Beyaz İnci'de yapıldı, hala yemek yiyemiyorum.

Yurt dışında olduğum için de tekrar gidemeyeceğim. İlk etapta müşteri kazanmak için ilk muayene düzgün ve göz doldurucu, ama hizmet sıfır. Arayıp söylediğinizde 'gelin, geriye düzeltelim' diyorlar. Burada iki sorun var: Birincisi, ben yurt dışındayım, hemen gelip gidemem ki, kaldı ki masrafları kim karşılayacak?

İkincisi ise bu sağlık sorunu her defasında geri dönüp yapılırsa ne güvencesi var, garantisi yok ki. Maşallah reklam çok süper yapılıyor ama hizmet sıfır ve daha iş yapmadan hemen ücret talep ediliyor. Sanki sağlık yeri değil de ticarethane.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Dentbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çalışmayı Bilmeyen Bir İşletme

21 Şubat 2024 16:18

Panorama Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

21 Ağustos 2024 23:42

Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (Denizli) Dolgu Yaptırdığıma Bin Pişman Oldum

22 Haziran 2024 18:26
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (İstanbul) Diş Temizliği Yaparken Dişimi Kırdılar

06 Temmuz 2025 13:29