Eren sonuçtan hiç memnun değil

Betorspin Paramı Yatırmadı Mağdurum

Betorspin Paramı Yatırmadı Mağdurum
15 Eylül 2024 23:43

Betorspin paramı yatırmadı. Mağdurum, 500₺ param gitti. Dekont iletmeme rağmen 'Dekontunuz onaylıdır' diyorlar. Doğru dekonta sahte diyorlar. Şikayette bulunacağım. Gerçekten hep güvendiğim bir site diye bakmıştım, asla beklemezdim. Resmen paralarınız çöpe gidiyor.

Tolga sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tolga
01 Ocak 2024 14:44
"“Betorspin, hiç beklemiyordum gerçekten, Birden bire hiç tanımadığım bir bayan, işine bağlı, özverili, azimli ve bir o kadar sonuç odaklı bir bayan müşteri temsilcisi, İdil hanım, gerçekten bu sorunu çözüme kavuşturduğunuz için size minnettarım. Yani her insanın kafasında mutlaka kenarda düşüncelerde yatan bir site vardır olumsuz. Herkes konusu açıldığında "ya o site şöyle, o site böyle" diye cümleler kurar olumsuz. Benim de kenarında düşüncelerimde yatan site Betorspin sitesiydi, ama ara ara küçücük bir inancım vardı. Mutlaka bir gün dönüş yapacaklar diye. Evet inandığım gibi dönüş yapıldı, İşte o kişi Sayın İdil hanim"dı. Betorspin sitesi pişmanlık değil, aksine, GÜVEN'in tam adresidir. İdil hanim, iyi ki varsınız. Siz ve sizin gibiler oldukça bizler de burada olacağız. Çok teşekkürler.”"

Betorspin Para Yatırma Sorunu

Tolga
28 Ocak 2024 01:31
"Çözümüm sonuca kavuştu tekrardan teşekkür ederim"
Betorspin Para Yatırma Sorunu

Kadir
17 Haziran 2024 06:49
Betorspin Paramı Yatırmadı Sonuç İstiyorum
Oguz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Oguz
21 Aralık 2023 22:56
"Teşekkürler"
Betorspin Paramı Vermediler Dekontlara Rağmen
Dursun sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Dursun
29 Ocak 2024 14:14
"Sorunum çözüldü ilginize teşekkürler"