Beşikdüzü Belediyesi Hayvan Toplama İhmalsizliği

06 Mayıs 2024 18:48

Beşikdüzü Cumhuriyet mahallesinde ikamet ediyorum Mahallemizde birden fazla dişi köpek vardı ve elimizden geldiği kadar besleyip büyütmeye çalışıyorduk. 2-3 gün öncü tüm köpeklerin kaybolduğunu gördüm ve belediyenin köpekleri topladığını fark ettim. Aklıma yavru köpekler geldi iyi ki aklıma gelmiş yavrulara bakayım onları da almışlar mi diye annesi ile beraber anneyi almışlar yavruların hepsini bırakmışlar. 9 tane yavru aç aç ortalıkta geziyorlar. Bu alınan dişi köpeğin yavrularını emzirdiği için memelerinden doğum yaptığı her şekilde anlaşıyordu. Annesini alıp da şöyle bir bunun yavruları da nerede onları da alalım denmemiştir. Ve vaziyet ortada. Belediyeyi aradım ulaşamadım en son acil çağrı merkezini aradım oradan da talep oluşturdular. Yavrular sokakta duruyorlar araba ezecek başlarına bir şey gelecek diye başlarında bekliyoruz.

31 Temmuz 2023 16:59

05 Eylül 2024 12:29

Avcılar Belediyesi Minik Köpekleri Ölüme Terk Ettiler

17 Ekim 2023 11:53

17 Mayıs 2024 07:19

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tepeören Sahipsiz Hayvan Barınağı İlgisizliği Ve Acımasızlığı

15 Ocak 2024 00:21