Nurhayat
08 Kasım 2023 11:08

Benetton aldığım çantanın zinciri karardı yazıları kavladı ve ürün incelemesine kabul etmediler. Ürünü alalı 6 ayı geçtiği için 3 tane çantam 1 tane cüzdanım çöp mü olacak şimdi bej çantamın rengi soldu aldığım tüm ürünlerde sorun yaşadım ve mağazayı aradığımda (Armada Ankara) asla yardımcı olmadılar. Böyle bir saçmalık görmedim. Ürünlerin hepsinde hata meydana geldiği icin kullanıcı hatası olarak düsünmek kesinlikle yanlıs olur ve markanın ürünlerimi incelemeye almasını yeni ürün göndermesini veya ürünleri onarmasını talep ediyorum.

08 Kasım 2023 12:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz alınmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Benetton Müşteri Hizmetleri

08 Kasım 2023 13:42

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Benetton Müşteri Hizmetleri

08 Kasım 2023 13:59

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Benetton Müşteri Hizmetleri

Nurhayat
09 Kasım 2023 10:14

Beni arayıp mağazayı aramamı söylüyorsunuz ama mağaza ürünü aldığım tarih üzerinden 6 ayı geçtiği için ürünü alamayacaklarını söylüyor ürünlerdeki sorunlar zaten 6 ay kullanımdan sonra meydana geldi kararmalar ve yazıların kavlaması o yüzden yardımcı olmamanız çok saçma bir daha asla alışveriş yapmam böyle kötü bir deneyim hiçbir markada yaşamamıştım

Yasemin

Benetton 6 Aydır Kullanmayı Beklediğim Çantam

Elif
31 Temmuz 02:10
Benetton Çantam Kısa Sürede Sarardı Ve Mağaza Yardımcı Olmadı
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Şirin
08 Kasım 2023 08:27