Güvenç sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 16:27

benderimki.com platformundaki üyeliğim ile uzun zaman harcayıp bir çok ankete katılım sağladım. Çekim yapmak istediğimde ise bakiyemdeki akçe puanların önce silindiğini ve daha sonra hala katılabileceğim anketlerin de zamanı olmasına rağmen katılımımın kapatıldığını gördüm. Konuyu ilgili birime iletim hala inceleniyor ve dönüş yapılmadı. Bu süreçte silinen puanlarımdan sonra yeni anketlere katılarak yeniden çekim hakkı elde ettim. Ancak çekim talebi oluşturmak istediğimde de şimdi talebimin işleme alınamadığı uyarısı ile karşılaşıyorum. Konuyu iletmeme rağmen hala bir açıklama veya çözüm ile ilgili bilgi verilmedi.

06 Kasım 2024 14:39 (Şikayetten 22 saat sonra)
06 Kasım 2024 16:15

Sorun hala devam editor. Farklı tarayıcı da, cihaz da kullandım ancak değişen bir şey yok maalesef. Çekim talebiniz şu an işleme alınamıyor bilgisi veriliyor, sebebi belirtilmiyor.

08 Kasım 2024 16:52

Merhaba, probleminizi daha detaylı inceleyebilmemiz adına sitemizin iletişim bölümünden probleminizi yazabilir misiniz?

10 Kasım 2024 01:43

İlettim daha önce de tekra iletiyorum sorun devam ediyor.

13 Kasım 2024 19:50

Sorun hala devam ediyor bir kontrol, değişiklik mevcut değil. Bir de CİMER incelesin gerçekten kazanç sağlanıyor mu yoksa farklı bir iş mi dönüyor acaba burada.

19 Kasım 2024 13:51

Merhaba, probleminizle ilgili sizinle iletişime geçtik. Şu an teknik ekibimizin çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede prrobleminizi çözeceğiz.

19 Kasım 2024 14:07

Bir aydır ne incelediğinizi anlayamıyorum yine ekran görüntüsü istediniz onu da ilettim, manuel gönderelim dediniz ona da ok dedim hala bir çözüm yok. Ödeme yapmıyoruz deyin oyalamayın en azından insanlar da anlar ne kadar profesyonel olduğunuzu. Muhtemelen anket doldurma piyasa araştırması diye arka planda başka alışverişler donuyor, sizin teknik birim konuyu çözemeyecek anlaşıldı.

23 Kasım 2024 11:32

Paramı alamayacaksam lütfen bilgi verin zaman kaybetmek istemiyorum.

09 Aralık 2024 00:48

Sorun devam ediyor, haftalardır ilettiğim epostalara dönüş olmuyor. Herhangi bir muhatap yok. Konuyu hem Ng Teknoloji hem de Benderimki tarafına iletiyorum cevap bile verilmiyor.   Hala yeni anket bilgi mailleri ileten firma sorunu ileten üyeye dönüş yapmıyor.

10 Aralık 2024 16:56

8217.50 Akçe karşılığı aktarılacak tutar kısmında da yazan 80.175 TL Ancak teknik sorunun güya çözülmesi sonrasında aktarılan tutar 80.18 TL zaman kaybı tamamen. Kazanç sağlayıp çekim yapana kadar para kuş oluyor, ondalık virgül aralıkları ile kazanç yüksek gösteriliyor. Ekran görüntüsünden de detayları görebilirsiniz tabi bu yorum yayınlanırsa.

24 Aralık 2024 17:43
25 Aralık 2024 15:26

Gönderilecek tutar kısmına 80.175 TL yazınca istediğiniz bankaya, muhasebeciye veya sokaktaki insana sorun kimse 80 TL olarak bunu değerlendirmez matematikte ki ondalık sistemde bile bu şekilde değildir 80,17 TL veya 80.18 TL yazsanız zaten bu şekilde bir şey olmayacak.

20 Ağustos 2024 13:25
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Ben Derim Ki... Maalesef Artık Ödeme Yapmıyor

08 Haziran 2024 19:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Benderimki.com Anket Tamamlanamıyor: Bilgiler Alınıyor, Ödeme Yok!

18 Şubat 10:27
Türkan sonuçtan memnun

24 Şubat 07:48
"Firma tarafından geri dönüş yapıldı ve ödeme işlemi yapıldı. Sorun halledildi. Teşekkür ederim."
Anket Şirketi Kazandığım Akçeleri Vermiyor Ve Cevap Vermiyor
Anket Şirketi Kazandığım Akçeleri Vermiyor Ve Cevap Vermiyor