22 Mayıs tarihinde mobrog hesabımdan talep ettiğim ücret banka hesabıma yatırılmadı. Sistemden param düşmüş görünüyor ama hesabıma geçen para yok. Oysa ki daha önce talep ettiğim ücreti aynı hesap üzerinden almıştım. Bu durumun mobrog anket şirketi tarafından acilen çözülmesini istiyorum.
Mobrog anket bir çok kazanmış olduğum anketin parasını geri çekti...
Bunların hepsi yüksek tutarlı anketlerdi... Muhatap olup danışacağın hiçbir iletişim yolu yok belli bir miktara gelmeden ödeme yapmıyor yapacağı bir ödeme şekli bile yok.
Ayırdığım zamana yazık...
Mobrog dan hiçbir şekilde ödeme alınmıyor. Madem Türkiye destekli bir uygulama değil neden böyle bir şey yapılıyor. Skrill zaten kullanamıyor. Hyperwallet de öylesine. Türkiye'den direkt banka hesabına aktarım olmasını, Bu sorunun düzeltilmesini talep ediyorum. Bu mağduriyetimizin acilen giderilmesi...
Mobrog anket ödemesi hyperwallet veya Skrill ® hesabı gerektiriyorken, Türkiye'ye kapalı bu iki sistemde ödeme yapılıyorken, Türkiye'den insanların bu hesaplara erişimi yok iken neden anketler Türkiye'ye açık. Türkiye'ye açık anketlerin ödemesinin nasıl yapıldığına dair hiçbir açıklama yok. Buna rağ...
Anket ödülümü alamıyorum. Mobrog sitesinden 177₺ olan bakiyemi çekmek istedim ama PayPal/Skrill bu iki para çekme seçeneği Türkiye'de yasak diğer bir seçenek ise bank transfer bunu da ısrarla denedim SWİFT kodu ve IBAN istiyor ikisini de eksiksiz yazıyorum IBAN numaranız 26 haneli olmalı deyip kabul...
Mobrog kullanıyorum yeterli bakiyeyi biriktirdim ama hyper wallet ile ibana havale yapılacağını söylüyor ama yok bağlantı kurulmuyor PayPal Türkiye yasak skill ile de ödeme yok hiçbir şekilde ödeme alamıyorum sorunu giderir misiniz lütfen ödemeyi yapınız.
Mobrog anket ödemesi hyperwallet veya Skrill hesabı gerektiriyorken, Türkiye'ye kapalı bu iki sistemde ödeme yapılıyorken, Türkiye'den insanların bu hesaplara erişimi yok iken neden anketler Türkiye'ye açık. Türkiye'ye açık anketlerin ödemesinin nasıl yapıldığına dair hiçbir açıklama yok. Buna rağme...
Mobrog hepimizi yanılttı. Kaç aydır kullanıyorum paramda birikti ama alamadım. Bugüne kadar mobrog'dan para alan birini de duymadım zaten. Yani kullanıldık arkadaşlar. Ey mobrog ailesi yalansa paramı yatırın. Buraya yeniden yazacağım param yatırıldı diye söz.
Mobrog anket uygulamasında sürekli ankete katılıyorum cevapladıktan maalesef uygum değilsiniz katılamadınız diyor ve ücreti vermiyor 10 ankete katıldım hepsinde aynı oldu böyle saçmalık olabilir mi anket ücretlerimi verin derhal boşuna mı zaman harcıyoruz!
https://www.mobrog.com adresinde anket doldurdum ve para çekme limitine geldim. Şimdi yardım etkinliği bilmem ne diyor nakit çekme yapamıyorum. Anket paraları ödenmeyecekse neden dolduruyoruz buz bunları; siz zengin olun diye mi? Bu sorunun çözülerek paramın yatırılmasını talep ediyorum.
Uygulamayı uzun süredir kullanıyorum 3 kez sorunsuz ödeme aldım. Ama ayın 11'inde ödeme talebinde bulundum ve bugün ayın 28'i hala ödeme gelmedi güya 3-4 gün sonra geliyordu lütfen yardımcı olur musunuz şikayetimin giderilmesini istiyorum.
Mobrog ödeme talebinde bulundum fakat banka hesabıma hala param yatmadı kaç gündür bekliyorum neden param hala yatmıyor ilk çektiğim zaman sorunsuz yatmıştı hesabıma fakat bu ikinci çekişim ama hala param yatmıyor bu konuyla ilgili bir şeyler yapılmalı boşuna mı anket dolduruyoruz
Mobrog uygulamasında gerekli limite ulaşmış olmama rağmen. Paramı çekemiyorum. Normalde uygulamada parayı çekebilme özelliği var. Ama o özelliği kullanamıyorum. Yardımcı olun. Ağaç dikme için para yatırın diyor. Ben parayı kendi hesabıma çekmek istiyorum
Mobrog anket biriken paraları çekemiyorum. Turkiye ye ait bir hesap yok ama anketler yapılıyor. Bir çok kisi bu konuda mağdur. Uygun bir ödeme sekli bulunsun. Ve sorunumuz giderilsin istiyoruz. 3 aydır kullanıyorum para çekme hanesinde sadece ağaç dikmek için bir seçenek var.
Mobrog uygulamasında dürüstçe doldurduğum anketlerin karşılığında para alacağımı zannederken, biriktirdiğim parayı çekmek istediğimde tek seçeneğin Eco Match ile ağaç bağışlama seçeneği olduğunu gördüm. Ben Kızılay'a kan bağışlayınca adıma ağaç dikiliyor zaten bana paramı verin.
Vaktimi harcayıp anketleri doldurdum ama maalesef hesabımda biriken paranın ödemesini alamadım. Sadece eco matcher adı altında ödeme istediğimde 30 TL de ağaç için kestiler, ödeme yapacak hesapta yok boşu boşuna anket doldurttular, güvenim kalmadı bu araştırma sitesine. Dönüş bekliyorum tabi Türkçe ...
Mobrog anket sitesinde birkaç aydır anket dolduruyorum para birikti fakat şimdi bakıyorum ki aktarma yapamıyorum sadece fidan bağışında bulunabiliyorum. Madem aktarım yok Türkiye için, neden Türkiye'den kullanıcı kabul ediyorsunuz? Acilen müdahale bekliyorum.
Mobrog aylardır uğraştım anket doldurdum. Ödeme alacağım vakit ödeme çıkmıyor bir ağaç yeri var. Sadece ben fidan almak için mi aylarca anket doldurdum! Neden yani neden ödeme veriyorsunuz emeklerine yazık.
Mobrog Anket bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Mobrog Anket henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Mobrog Anket bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.