20 Aralık 2023 12:41

11 Haziran'da aldığım koltuk takımının 14 Eylül'de kurulumu sağlandı, ancak ayakları farklı geldi. Sözleşmede ceviz ayak belirtilmişken, bir berjerin ayağı beyaz olarak geldi. Bu süreçte Bellona ile iletişim halinde oldum. Beyaz ayak ile ilgili soruma 'olur' yanıtını alıp bekletildim. Bu süreçte şikayet kaydı oluşturdum ve iki ay geçmesine rağmen tarafıma geri dönüş yapılmadı. Şikayetim üzerine benimle iletişime geçildi ve depoda ceviz ayaklar bulunduğunu, getirilmesi için beyaz olan için fiyat farkı talep edildiğini belirttiler. Durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım ve henüz karar verilmedi. Bu süreçte, sorun çözülür ve beyaz ayaklar gelirse davayı geri çekeceğimi ilettim ancak bu talebim dikkate alınmadı ve üslupsuz bir konuşma ile 'bekleriz' denilerek geçiştirildi. Şikayet Var'a yazmamın sebebi çözüm beklediğim için değil, başkalarının bu tür sorunlar yaşamaması için bu firmayla ilgili deneyimimi paylaşmaktır.

20 Aralık 2023 12:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

21 Aralık 2023 08:08

Şilan sonuçtan çok memnun

Şilan
19 Ekim 2023 11:58

Emine
27 Aralık 2024 21:45
Koltuk Takımı Teslimat Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
05 Şubat 2025 15:01
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
26 Mayıs 2025 11:56