Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Valencia Koltuk Takımında Sürekli Gıcırtı Ve Kumaş Sorunu

Bellona Valencia Koltuk Takımında Sürekli Gıcırtı Ve Kumaş Sorunu
16 Aralık 2024 15:20

Mayıs 2024 Torbalı İzmir mağazasından alınan valencia koltuk takımı, alındığı günden itibaren gıcırtı sesi ve kumaşında potluk yani esneme ve kırışma yapıyor. İlk servis geldiğinde, koltuğu gıcırtı sesinden dolayı bir tanesini değiştirdi ama yine problem devam ediyor.

Bir de bunların altı çelikten yapılıyor diye daha sağlam olduğunu belirttiler. Ürünün artık tamir değil, komple değişimini istiyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Bellona kalitesine güvenerek aldık. Eski koltuklarım bundan daha iyiydi. Fotoğrafta kırışıklık mevcuttur.

13 Ocak 2025 01:22

2024 Mayıs ayında aldığım valencia koltuk takımında gıcırtı ve potlaşma sorunu var. Servis buna olabilir diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Gerdirirsek patlar diyor. Kardeşim ne yaparsan yap ben bu ürüne para verdim. Eski koltuklarım bile bu şekilde değildi. Elle düzeltin geçin diyorlar potlaşmaya sürekli bir savunma hali serviste. Artık Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim. Kimse almasın aldırmasın belllona pişmanlıktır.

16 Aralık 2024 15:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Aralık 2024 14:23

27 Aralık 2024 15:20

Maalesef servis gelip ürünlerin bu şekilde olduğunu koltuk potlarının olabileceğini ve kalktıktan sonra elinizi düzeltin diye cevap verdi gıcırdama sesine ise yaslanınca ve oturunca olabilir dedi. Sanırım bunlar klasik şeyler çözüm odaklı değil de direkt ürünlerini savunmaya aldılar ben de hakkımı Tüketici Hakem Heyeti'ne vererek yapacağım bir daha Bellona'yı evime sokmam. Kimsede güvenerek almasın eski kalitesinden hiçbir şey kalmamış

05 Mart 2025 00:07

Artık tüketici hakimiyetinde görüşmek üzere lütfen kimse bu markaya güvenipte almasın eski koltukları bundan kat kat iyiydi çocuklar otururken bile gıcırtı sesi geliyor ben hayatımda bu kadar dandik bir koltuk görmedim piyasa malı bundan iyidir. Paranızı çöpe atarsınız ve pişman olursunuz eski kalitesi kesinlikle yok bundan önceki tüm ürünlerin belli onaydı evlendiğinde ama şu anda o kalite kesinlikle ve kesinlikle yok servis sonrası hizmet sıfır sadece sizi suçluyorlar

Valencia Koltuk Takımı: Gıcırtı Ve Kumaş Sorunları

31 Aralık 2024 14:26
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Valencia Koltuk Takımında Tekrar Eden Mekanizma Arızası Ve Kumaş Solması Mağduriyeti

Emrah
17 Ekim 2025 21:40

Valencia Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı

Bayram
10 Şubat 2025 13:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
02 Ocak 2025 18:53