Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Şengül
28 Şubat 2024 20:55

Bellona Pendik dinler mobilyadan valencia koltuk takımı aldık. 22.12.2023 tarihinde bize teslim edildi. Sonradan fark ettik ki 3 lü koltuklardan birinin sırt kısmı sürekli oynuyor. Ve fark ettikten sonra yetkili servisi aradık geldiler kırık teslim edildiği değişmesi gerektiği söylendi. Büyük uğraşlar sorası tamir yapıldı ancak bu seferde koltukta deforme oluşmuş. Yeni alınan bir ürünü deformeli olarak kullanmak istemiyorum. Koltuğumun yenisi ile değiştirilmesini istiyorum. Mağazada görüp beğenerek aldığım koltuğu koltuğu kullanmak istiyorum. Aldığımız yer servise, servis aldığımız yere yönlendirip duruyorlar. Koltuğumu değiştirin. Sıfır ürün alıyorsam sıfır gibi ürün kullanmak istiyorum deformeli değil...

28 Şubat 2024 20:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Mart 2024 14:25

Şengül
04 Nisan 2024 22:45
Bellona Valencia Koltuk Takımı

Şikayetin ertesi günü koltuğun sırt kısmını -yetkili servis- aldılar. Yaklaşık 20 gün sırtsız koltuğu kullanmak zorunda kaldık. Bize tekrar getirdikleri sırt kısım yeni değil, öncekinin tadilat görülmüş haliydi. Tadilat görmüş diyorum ama durumu neredeyse önceki gibiydi. Bu durumu getiren kişilere söylediğimiz de onlar da tekrar servis aramamız gerektiğini söyledi. Servisi aradığımızda ise aldığımız bayiinin çözmesi gerektiği söylendi. Bu süreç bizi yordu biz bu şekilde kullanmaya karar verdik mecburen-aynı şeyleri tekrar yaşamamak için.- ama alacaklara kesinlikle önermiyorum. Çünkü sattıkları eşyanın arkasında değillerdi maalesef.

Tuğba sonuçtan memnun

Tuğba
11 Ekim 2023 09:03
"Kusurlu ürününüzün tadilatını kabul görüp, değişim yerine tadilatı ön gördüğünüz için teşekkürler Bellona"
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Koltuk Takımı Sürekli Ses Yapıyor, Sorunum Çözülmüyor

Ayşegül
03 Ağustos 12:48
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
12 Mayıs 2024 01:50
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
01 Mart 22:03