Belizden Boutique İkinci Yıkamada Yırtılan Ürün

24 Eylül 2024 23:28

Ürün kısa programda yıkanırken göğüs yerinden erime gibi yırtık oldu. Kol altı dikişleri açıldı ve başka hiçbir çamaşıra zarar gelmediği halde bu durumla karşılaştım. Satıcıya yazdım. Video da attım, bana 'Biz çok dikkat ediyoruz. Sizin sorununuz.' gibi konuşma yaptılar. Ben iyice açıklamada bulundum ve bana cevap vermiyorlar. İnsanlar bir kıyafet alırken para biriktiriyor ya da taksitle alıyor. Eğer siz markanızın arkasında durup ücret iadesi veya ürün değişimi yapsaydınız, herkes mutlu olurdu ve isminiz daha da kıymetlenirdi. Bir satışta zarar da olur, kâr da. Ki ben marka sorunu değil, kumaşın dokuma sorunu olduğunu söyledim. Ciddiye alınmadı. Geri dönüşüm umarım bunu ciddiye alırsınız. Ben iade ya da değişim istiyorum.

Belizden
Belizden

Merhabalar, tarafınızda gayet sakin seviyeli cevaplar verildi. Ürün size yırtık gelmedi 3 kişinin kontrolünde paketleniyor ürünlerimiz. Siz makineye attıktan sonra 2. Yıkamada yırtık olduğunu belirtmişsiniz maalesef burda bizlik bir durum söz konusu değildir. Aynı kumaş aynı anda seri üretim yapılıyor kumaş kaynaklı sorun olmuş olsaydı 10larca dönüş olurdu bu da olmadı 🌸 sevgiler

Melek
Melek

Ben sizden ürün almayı planlıyordum. Ürün almadan önce mutlaka bu siteye uğrarım. Kesinlikle sizden ürün alınmaması gerektiği kanaatine vardım.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 17:16
Kampanyalı Ürünlerde Deformasyon Sorunu
Şule sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 18:54

18 Temmuz 2025 23:05