Burak sonuçtan memnun

Beeo Ret 3338 SMS İptal Edilememesi Sorunu

Burak
04 Aralık 2023 12:13

Beeo isimli markanın ürünlerinden internet üzerinden yaklaşık 1-2 sene önce alışveriş yaptım. Sonrasında sürekli SMS olarak reklam almaya başladım. SMS ile mesaj almamak için 2 kere iptal etmeme rağmen nasıl bir sistemleri varsa mesajlar gelmeye devam etti. Sonrasında müşteri temsilcisi ile görüşüp sorunu çözdüm. Nasıl olduysa bir on on beş gündür yeniden rahatsız edilmeye başlandım. Bu sefer SMS iptali yapmaya çalıştığımda 3338 ret Beeo yazdığımda talep yine alınıyor ama SMS gelmeye devam ediyor. İllaki üst makamlara şikayette mi bulunmamız lazım? Nerede kayıtlı tutuluyorsa telefon numarası bilgimin sisteminizden tamamen silinmesini, aksi halde gerekli makamlara başvuracağım. Hususunu bilgilerinize arz ederim.

19 Ocak 2024 18:05 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabalar, şikayetiniz için iletişime geçilmiştir ve sorun en kısa sürede çözülecektir . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sevgiler

02 Temmuz 2024 11:58

Şaban
Şaban

Bende yıllardır SMS alıyorum hiçbir şekilde iptalini sağlayamadım. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir şey değişmedi. Bu kadar basit bir şeyi beceremeyen umursamaz bir marka. Birkaç farklı üst kuruma şikayet ettim yine sonuç almadım. Avukata vermekten başka çare yok gibi görünüyor.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
17 Ekim 2023 12:56
Elif sonuçtan memnun

Elif
24 Ekim 2023 15:06
Beeo Markası Yoğun SMS Rahatsızlığı Veriyor.
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
25 Kasım 2023 18:48