Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Sözleşme Dışı Talepler

Ramazan
21 Kasım 2023 14:35

Eminevim çok ilgisiz ve hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Üç yıl oldu üyeliğimiz ancak sözleşme dışı talepler de bulunuyorlar. Arsa/ev/araç için olan üyelik şimdi arsa yok diyorlar. Mevcut para hiçbir şeye yetmiyor. Teslimat süresi geldi 35 ay oldu hiçbir şekilde kura da çıkmıyor. Araç bakıyoruz ama sözleşmede olmamasına rağmen trafik ve kasko sigortası için Emin sigorta dan yapacaksın diyorlar. Dışarıda yaptıracağımı belirttim ve daini mürtehin şerhi de düşüneceğim dememe rağmen sigorta tarafı kabul etmiyor ve zorluk çıkarıyor. Sözleşme de olmayan şeyler talep ediliyor ama sözleşme de olanları da kendi lehlerine uygun olacak şekilde uyguluyorlar. BDDK CİMER ve Hakem Heyeti üzerinden şikayet edeceğim. Sigortanın tarafınızca yapılacağı ile ilgili madde ve zorunlulukla ilgili yazılı dönüş yapmanızı istiyorum. Yazılı beyanınıza istinaden şikayette bulunacağım. Bana sigorta emin sigorta tarafından yapılmak zorundadır maddesi vardır şeklinde yazılı dönüş yapmanızı istiyorum. Hiçbir şekilde müşteriye yardımcı olunmuyor. Çözüm odaklı konuşmamıza rağmen hiçbir şekilde sigorta ve genel müdürlükleri çözüme dönük dönüş yapmamıştır. Sigortayı ben kendim dışarıdan yaptıracağım dedim ama Eminevim bunu kabul etmiyor. Yetkililer den dönüş bekliyorum. Dönüş olmaması durumunda tekrar yazacağım devamında BDDK CİMER Hakem Heyeti...

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Araç Teslimat Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Düzenlemeler

Emrah
21 Ağustos 2024 14:10

Esra
25 Ekim 2023 10:33

Uğur
06 Ağustos 2023 18:22
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
29 Nisan 2024 11:28
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Evim Garantide Plus Sigorta Usulsüzlüğü