Gonca sonuçtan memnun

Baymak Servis Çıkardığı Sorunu Düzeltmiyor!

Gonca
07 Eylül 2024 18:59

4 Eylül de termosifon sıcak sudan gelen kötü koku sebebi ile servis geldi. Termosifona bakım yapıldı, rezistans temizlenip, anot değişimi yapıldı, ilave olarak da termosifon soğuk su girişine kireç önleyici taktırdım. 3.200 TL ücreti de hemen ödedim.
Ancak aynı gün akşamında her 2 tuvaletin musluğundan sıcak su gelmeye başladı. Perşembe sabah gelen teknik ekibi aradığımda tesisatçı çağırmamı söylediler. Termosifon girişini yanlış taktıklarını kabul etmediler. En son perşembe günü akşama geleceklerini söylediler. Akşam gelmediler, cuma günü ne telefona ne de mesajlarıma cevap vermediler. Bugün cumartesi şirketi arayıp sekretere bilgi verdim. Ters bağlantı olabileceğini bugün mutlaka uğrayacaklarını söyledi. Ancak bugün de gelen yok. Teknik ekip de telefonları açmıyor.
Yıllardır soğuk su gelen musluklardan onlar termosifon bakımı yapıp gittikten sonra kaynar su gelmesi yaptıkları ters bağlantıdan kaynaklanmakta.
Yarın pazar ve çalışmıyorlar.
Ben 4 gündür tuvaletlerin musluklarını termosifondan gelen kaynar su sebebi ile kullanamıyorum. Ve karşımda muhatap da bulamıyorum.

08 Eylül 2024 14:04 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Gonca
09 Eylül 2024 10:04
Baymak Servis Çıkardığı Sorunu Düzeltmiyor!

Termosifon şu an da ekonomik modda çalıştığı halde su sıcaklığı 95 derece gösteriyor. Servis geldi, gitti, termosifon saçmalamaya başladı. Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Yetkili Servisinden Yanıltıcı Teşhis Ve Haksız Ücret Talebi

İlhan
28 Nisan 15:11

Serhat
04 Aralık 2024 18:13
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
07 Kasım 2024 20:56
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Servis Hatası Yüzünden Hayati Tehlike Yaşadım

Murat