Ekrem sonuçtan memnun

04 Kasım 2023 06:22

Baymak kombi su damlatma arızası nedeniyle servis çağırdık, servis yoğuşma gideri tıkalı tesisatçı çağırmanız lazım deyip ücretini aldı gitti, tesisatçı geldi. Gider tıkalı değil dedi. Ücretini aldı gitti. Kombi yine su damlattı 28.10.2023 de çağırdığımız servisi 03.11.2023 de tekrar çağırdık, baktılar yoğuşma gideri açık olduğu halde kapalı dediler. Ücret alıp gittiler.

Servisten hemen sonra tesisatı değiştirdim 2 saat sonra kombi yine su damlattı. Erzurum Baymak servisi hem işini beceremiyor hem de vatandaşın parasını alıyor. Tesisatçı yönlendirerek maddi kayba sebep veriyor. Kombimiz 1 yıllık kombi müşteri hizmetlerini aradık çözüm için beklemedeyiz.

04 Kasım 2023 10:17 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

06 Kasım 2023 09:48

Yaşadığımız problemle ilgili Özlem hanımın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim şu an için sorun çözüldü, fakat servisin yetersiz olduğu fikrim değişmedi.

Ömer
04 Ekim 2024 15:52

Gülay
06 Şubat 2024 17:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Beta-Isıtma Soğutma Yetkili Servisi Erzurum

Ahmet
20 Haziran 2024 10:58

Baymak Garantili Kombi Servis Geç Gelme

Bayram
19 Temmuz 2024 20:39
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Baymak 3 Aydır Çözülmeyen Kombi Sorunu

Kemal