Baymak Klima Tahliye Borusu/montaj Problemi

Baymak Klima Tahliye Borusu/montaj Problemi
22 Temmuz 2024 21:23

Nisan ayında Baymak 18000 BTU klima aldık. Ekip geldi ve klimayı kurdu. Fakat tahliye borusunu duvarın köşesinde bıraktı ve biz hep böyle yapıyoruz, buradan az az akar sorun olmaz dedi. İlk kez klima kullandığımdan çok da bilgim yoktu ve tamam dedim. Şu an yaz ayı ve birkaç haftadır daha yeni yeni kullanıyoruz. Alt kattan şikayet var. Bina duvarı boydan boya ıslak. Az az akar dedikleri yerden çok fazla su akıyor. 444 0235 numarasını aradım, benim tahliye borumu giderime bağlamadan bıraktılar. Şu an mağdur oluyorum dedim. Tamam yardımcı oluruz dendi. Aradan 3 gün geçti. Şimdi biz onu yapmak zorunda değiliz diyorlar. Ekstra para isteniyor. Her firma tahliye borusunu gidere bağlıyor. Siz niye bağlamıyorsunuz diyorum. Bağlamak için ekstra işlem ücreti alınır, duvar delinecekse ekstra diyor. Duvar delinmeden yapılan işlem mi var sanki salonun ortasına gider koyuluyor. Herkes balkonun giderine bağlıyor. İşi yarım bırakıp beni yönetimle, komşuyla kötü yapıyorlar. Sırf boykot sebebiyle başka markalar yerine, daha fazla para ödeyerek Baymak'tan klima aldık. Olan işe bak.

23 Temmuz 2024 08:13 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ömer

Ömer Bey merhaba, başka bir durum için yazılanlara bakarken sizin şikayetinizle karşılaştım. Affedersiniz ama hiç mi klima görmediniz, o boruyu bırakan hadi işin kolayna kaçmışta hiç mi uyarmak aklınıza gelmedi. Burada hata bence sizin. Saygılar.

18 Temmuz 00:32

Seray
28 Temmuz 2023 16:57
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
23 Temmuz 2024 19:41