Baymak Klima Montajı Sorunlu Servis

Sertan
25 Eylül 2023 13:54

Taşınma sürecindeyim, genel merkez ve 2 servis ile de konuşarak, 2 klimamı garanti kapsamından çıkmaması için adresimde servis aracılığıyla demonte ettirdim ve taşınacağım adrese taşıdım.
Montaj için bugüne randevulaştığım global ısınma ve iklimlendirme hizmetleri ticaret ltd. Şti 'den
gelen servis yetkilileri öncelikle balkona klima motorunu takarsak garantiniz bozulur dediler. Balkonun açılır camlarla kapatıldığını, açılır cam olduğu için İGDAŞ'ın bile doğalgaz onayı verdiğini ve ayrıca diğer tüm markaların da komşularımıza garanti kapsamında bir sorun çıkarmadığını paylaştık. Genel merkezi aramamızı istediler.
5dk sonra da biz müdürümüzle görüştük, garantisi bozulsa dahi genel merkezden telefon gelmeden takmayacağız dediler.
Her şeye peki dedikten sonra o zaman diğer odadakini takalım, beklemeye gerek yok dediğimizde de, yok geldiğimizde 2sini beraber takarız dediler. Hazır buradayken takmalarını rica ettiğimizde de bize son olarak, bize keşif yazmışlar hiçbir aletimiz edevatımız yok diye çıkıp gittiler.

Ben böyle müşteriyi umursamaz ve aklıyla dalga geçen bir servis görmedim. Eşim 8 aylık hamile olduğundan da çok gerildi.
Konunun ivedilikle çözülmesini diliyorum, eğer çözülmüyorsa da zaten böyle bir markaya yazık.

Teşekkürler

25 Eylül 2023 13:59 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
05 Ağustos 2023 12:56

Büşra
04 Ağustos 2023 11:07

21 Temmuz 2023 17:10
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Yetkili Servisinden Kaba Davranış Ve Haksız Ücret Talebiyle Mağduriyet

18 Temmuz 17:44