Selçuk sonuçtan çok memnun

Baymak Alternatif Girişim Isı Sistemleri Amatörce

28 Temmuz 2023 09:17
Selçuk'un Teşekkür Mesajı
“Genel Merkezden Müjgan hanımın ilgisi için Teşekkür Ederim”

Baymak markasına güvenerek 21.07.2023 tarihinde teslim aldığım klima kurulması için alternatif girişim ısı sistemleri arayarak randevu oluşturdum 26.07.2023 tarihine (ki bu tarihi onlar bana verdi. Çok yoğunlarmış) randevu tarihi geldiğinde beni aradılar cenazemiz vardı ertesi günü için 27.07.2023 tarihi için ricada bulundum tamam dediler ama ertesi günü olduğunda ne gelen var ne giden sabahtan akşama kadar evde onları beklemekle geçti. Onları arayarak uğrayıp yapacaklarını söylediler ama ne yazık ki ne kurmaya gelen oldu ne de telefonla bilgi verdiler. Belkide işçilikleri nasıldır kim bilir? Baymak firmasının böyle amatörce birileriyle çalışmasına inanamıyorum bu yüzden Baymak markasından soğudum kombi siparişim vardı iptal ettim

28 Temmuz 2023 09:52 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

28 Temmuz 2023 17:19

Genel Merkezden Müjgan hanımın ilgi ve alakası için destekleri için teşekkür ederim.

28 Temmuz 2023 17:20

Genel Merkezden Müjgan hanımın ilgisi için Teşekkür Ederim

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
10 Haziran 2024 09:15
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Logi Oda Termostat Arızası!

Sezgin
12 Haziran 2023 12:27

Ahmet
25 Temmuz 2023 21:57
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Baymak Isı Pompası Kendiliğinden Çalışıyor

Oğuzhan
07 Temmuz 2023 02:50
"Boiler sistemi kullanmadığım halde açık bırakılmış ama gelen teknik servisteki çalışanınız çok ilgili ve kibardı. Sağ olsun problemi çözdü"

Ayşe
18 Kasım 2023 22:43