16 Temmuz 2024 12:17

03.06.2023 tarihinde Baymaktan klima aldım. Aldığım tarihten itibaren üflemesinin az olduğunu fark ettim. Evimde bulunan diğer klimaya kıyasladığım zaman baymakta açtığım en yüksek modun diğer odamdaki en düşük Moda tekabül ediyor. Servisi çağırdığım zaman gelip herhangi bir sıkıntının olmadığını söylediler. Ancak evime gelen misafirler dahil olmak üzere soğutmadığını söylemekteler. Baymak müşteri hizmetleri Şile görüştüğümde servis talep etmemi istiyorlar ancak gelen servis ücret talep etmekte ve herhangi bir sorun olmadığını beyan etmektedir. Baymak tarafından aldığım ürünün değiştirilmesini talep ediyorum.

16 Temmuz 2024 12:45 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ercan
Ercan

1.5 yıl önce 12 lik aldım bugün itibariyle sıcak hava üflemeye başladıktan hemen sonra ılık hava veriyor tavsiye üzerine almıştım gayet memnundum bugüne kadar Baymak ilgilenirse memnun olurum.

Sena
Sena

Merhaba siz İstanbul'da misiniz? Aynı cihaz bende de var sorun yaşıyorum. Sorunlu tüm cihazlarla ilgili sizlerle iletisine geçip cihazların fabrika hatası olduğunu tespit ettirip mahkemeye başvuracağım. Nasıl iletişime geçebiliriz?

Musa sonuçtan çok memnun

Baymak Arıza, Çözüm Süreci Sıkıntıları

04 Temmuz 2023 15:18
"Merhabalar, cihazın ses durumunu dikkate alındı ve cihaz iç, dış ünite, boruları dahi değiştirildi. 3-4 gün çalıştırmalarda normal olarak sadece pervane sesi geliyordu. Şu an rahatsızlık verici bir ses olmaması sebebiyle, istediğimiz zaman kullanabilir olduk. Şikayetlerimi dikkate alarak, çözüm için uğraşan başta Özlem Hanım'a, gelen ekiplere ve Baymak ailesine teşekkür ederim."
Baymak Arıza, Çözüm Süreci Sıkıntıları
Hakkı sonuçtan memnun değil