Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Baykuş Postası Etik Dışı Satış Yapıyor

Baykuş Postası Etik Dışı Satış Yapıyor
05 Aralık 2023 13:31

Hepsiburada üzerinden Britax Romar Dualfix ı size model oto koltuk sipariş ettim, satıcısı Baykuş Postası adlı bir şirket bana gelen ürün ise arada altı bin fiyat farkı olan Dualfix 2 r modeli hemen ürünü iadeye aldım ve satıcısına ulaştım sipariş ettiğim ürünün gelmesini istediğimde bana verilen cevap size gönderdiğimiz ürün size uymaz mı oldu eee tabi bu cevap karşısında sükunetimi koruyamadım ve tekrar sipariş ettiğim ürünün gelmesini istedim, bana dönüş su şekilde oldu; öyle bir dünyanın olmadığı ürünü iade etmemiz gerektiği daha sonra ürünü temin edemeyeceklerini beyan ettiler!

Sözün kısası ahlak dışı satıcı bana normalde 7 bin olan ürünü 9500'e satmaya çalıştığı gibi indirim zamanını kaçırtarak asıl tedarik etmek istediğim ürünü çok daha fahiş fiyata almama sebep oldu.

Emrah
Emrah
18 Aralık 2023 11:29

Talebimiz sonuçsuz kaldı tedarikçi arkadaşlar zaten tedarik edemediği gibi Hepsiburada da bir çözüm bulamayıp sadece para iadesi gerçekleşti ürünsüz kaldık bunda emeği geçen herkese bol dua ettim saygılar

Sercan
Sercan

Aynı şeyi bana da yaptılar iade oluşturmuştum. Demek standart herkesi bir yokluyorlar.

baykus-postasi-etik-disi-satis-yapiyor-1.jpg

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 15:16
Tayfun sonuçtan çok memnun