Suna sonuçtan hiç memnun değil

Batı Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Alerji Krizi Ve İlgisizlik

Batı Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Alerji Krizi Ve İlgisizlik
11 Mart 2024 23:52

11.03.2024 tarihinde saat 19.43'te Batı Hastanesi'ne giriş yaptım. Kollarımda kabarma, kaşıntı ve şişlikler oluşmaya başladı. Ardından dudağımın şiştiğini, boğazımda nefes alma zorluğu çektiğimi ve damağımda uyuşma olduğunu hissettim. Bu şikayetler üzerine hastaneye gittim. Acildeki doktora şikayetlerimi anlattım, kollarımı gösterdim ve boğazımı muayene etti. 'Evet, alerji reaksiyonu gösteriyorsunuz' dedi ve hemen serum yazdı, ardından kayıt işlemlerine yönlendirdi. Kayıt sırasında uzun kuyruk vardı ve ciddiyetimi anlatmaya çalıştım. Veznedeki kişi, 'Arkadaki insanlar size izin verirse geçebilirsiniz' dedi. İnsanlar sağ olsun izin verdiler ve işlem yapıldı. Daha sonra tarafımdan 600 TL ödeme istendi. Tek başıma olduğum ve şişliğin artması nedeniyle ödemek zorunda kaldım. İki serum aldıktan sonra doktor, alerji ilacını almanın şart olduğunu belirtti. Durumumun neden yeşil alanda işaretlendiğini sorduğumda, sadece ölümcül vakaların kırmızı alana geçebileceği söylendi. Geçmişte alerjilerimin ciddi boyutlara ulaştığını belirtmeme rağmen yeşil alanda beklemeye zorlandım. İnsan hayatının bu kadar önemsenmemesi ve sadece para almak için yeşil alanda bekletildiğimi düşünüyorum. İnsanların bunu öğrenmesini istiyorum. Boğazımdaki şişkinlik devam ediyor ve saat 23.25 olmasına rağmen hala hissediyorum. CİMER'e şikayette bulundum ve bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum.

12 Mart 2024 12:16 (Şikayetten 12 saat sonra)
Suna
Suna
30 Temmuz 2024 10:55

Maalesef hiçbir bilgi verilmedi. Bir umut bekliyoruz.

23 Nisan 2024 22:06
Esat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 04:24

15 Nisan 2024 23:29