Sezgin sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2024 20:24
Sezgin'in Teşekkür Mesajı
“Sikayetvar.com aracılığı hızlı ve etkili zaten satıcı firmada etkinliğinden görebileceği zarardan bahsetti. Günümüz tüketici mahkemeleri kadar etkili, teşekkür ederiz.”

Ürün, ikinci elcilerde satılan hatıralarla dolu gibi; çizik, yapışmayan yerler ve yamuk parçalarla dolu. Bildiğiniz toplama bir ürün. Tek düzgün olan kısmı, isimliğin yazı kısmı bile yamuk. Çizgi yerlerinden bile düzgün kesememişler. Şu an hediyeyi aldığım kişiye ne diyeceğimi bilemiyorum, çok utandım. Alt parlak kısmı çiziklerle ve paslarla dolu; sanki kendi masalarında kullanıp bize vermişler gibi. İster yenisini versinler, isterse on katı para teklif etsinler, hiç umurumda değil. Hiçbir talebim yok; bu hata değil, bilinçli bir davranış. İnsan kutuya koyduğu ürünü görmeme şansı yok. Amacım şikayet etmek değil, insanların böyle yerlerden alışveriş yapmamaları için uyarıda bulunmak. Üstelik hediye kutusu da eklenmiş; her yerinden yırtık, çöp kutusundan alınmış gibi görünüyor.

26 Şubat 2024 11:22

Direkt firmanın yetkilisi Hacer hanım aradı, bir kere daha pişmanlık yaşadım. Beklediğim sadece bir özürdü fazlasını ilettiler haklı dahi olsam biraz acımasız davrandığım için pişman oldum. Hiç talebim olmamasına rağmen iade ve yeniden gönderim seçenekleri bile sundular. İlgileri alakaları için teşekkür ederim. Şikayetimi de sileceğim ama bu konu onlar içinde bir tecrübe oldu daha dikkatli olurlar.

26 Şubat 2024 11:26

26 Şubat 2024 11:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sebati sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2025 23:57
"Mağduriyetimizin giderilmesi hususunda çabaları için teşekkür ederiz"
Bidolubaski.com Özensiz Paketleme Ve Hasarlı Ürünler
Bidolubaski.com Özensiz Paketleme Ve Hasarlı Ürünler
Özge sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 14:20

27 Mayıs 2025 22:35
Davetiyen Siparişlerde Sürekli Baskı Ve Kalite Sorunu!
Davetiyen Siparişlerde Sürekli Baskı Ve Kalite Sorunu!

Elif
30 Mayıs 2025 13:25