Osman sonuçtan hiç memnun değil

BaşarıBet Basari Bet Bonus

26 Aralık 2023 02:19

Başarı ile bahis sitesinde yatırdığım parayla aldığım bonusları nasıl aktif edebilirim? Nasıl hesabıma geçirebilirim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Hesapta promosyonlar kısmına tıkladım, ancak orada bonusumu göstermiyor. Bana bonusumu neden vermediğinizi bakar mısınız?

27 Ocak 2024 23:26

Basari bet para çekme işlemi yaptım ama 4.5 saat oldu ama halan banka hesabıma gelmedi yatırınca hemen geliyor oyun hesabına çekmeye gelince olmuyor mu bana yardımcı olursanız çok sevinirim Çünkü 4.5 saatten belli bekliyorum bu nedir arkaday yav yardımcı olursanız sevinirim

01 Ocak 2024 12:41

Pki ben simdi canlı desteğe nereden iletişime gececevim basari bette canlı destek yok bir de bana verdiğiniz bonusuda aktif edemedim onu da para çekerken geri aldılar bile zaten para yi çekiyorum ama gelmiyor canlı destekte yok basari bette cevap verirseniz sevinirim

01 Ocak 2024 12:36

Basari bette 500 TL para çekme işlemi yaptım ama hale gelmedi kontrol ederseniz sevinirim param nerede benim para yatırmaya gelince hemen hesaba geliyor ama çekmeye gelince parayı hesaba dusurmuyolar bir kontrol ederseniz sevinirim parayı kontrol eder misiniz

26 Aralık 2023 19:40 (Şikayetten 17 saat sonra)
02 Ocak 2024 15:22

Şu ana kadar para çekme talebinizin işlendiğini görüyoruz. Başka sorularınız varsa, sitedeki destek hizmetimiz "Online yardım" ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Size yardımcı olmaktan her zaman mutlu olacağız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

29 Ocak 2024 18:51

Beklemeniz için teşekkür ederim. 250,00 TRY, 500.00 TRY, 800.00 TRY tutarındaki para çekme talebiniz tarafımızdan işleme alındı. Başka sorularınız varsa, Size yardımcı olmaktan her zaman mutlu olacağız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

Seyyar
Seyyar

Para çekmek istiyorum ama 8.11.4 ve 27.3 maddeleri yüzünden çekemiyorum anlamadım paramı çekmek için ne yapmalıyım

06 Temmuz 2024 13:25

05 Ağustos 2024 10:15