Sinem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 12:24

4 Ekim 2023 Migros'tan satın almış olduğum Barilla Lazanya makarna kutusu ile ilgili ciddi bir sorun yaşadım. Üzgünüm ki, size böyle bir olumsuz deneyimimi iletmek zorunda kaldım.

Lazanya makarnasını kullanmak üzere ambalajı açtığımda, içinden canlı böcekler çıktığını gördüm. Bu, hem benim hem de ailem için son derece rahatsız edici bir deneyimdi. Ürününüzün hijyen koşullarına uygun olmaması, güvenilirliği ve kalitesi hakkında ciddi endişeleri ortaya çıkardı.

Bu durumun, tüketiciler olarak bizler için kabul edilemez olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle bu olayı size iletmek istedim. Barilla gibi bir dünya markasından böyle bir deneyim yaşamak, beni hayal kırıklığına uğrattı.

Lütfen bu şikayetimi dikkate alın ve sorunun neden kaynaklandığını ve benzer olayların gelecekte tekrarlanmaması için alınacak önlemleri araştırın. Ayrıca, bu kötü deneyimim nedeniyle maddi veya manevi olarak yaşadığım rahatsızlıkları telafi etmek için yapabileceğiniz bir şey varsa lütfen bana bildirin.

Sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını ve gelecekte bu tür sorunların yaşanmamasını umuyorum. Barilla markasına olan güvenimi yeniden kazanmak için çaba sarf etmenizi bekliyorum.

Şikayetimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. İyi niyetli bir geri dönüşünüzü bekliyorum.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Barilla Lazanya Paketinden Çıkan Böcekler Misafirlerime Mahcup Etti

03 Kasım 2025 19:16

30 Ocak 2024 13:27

Barilla Makarnada Böcek Çıkması Ve Beyaz Lekeli Olması

11 Haziran 2023 16:59

31 Ağustos 2025 20:33
barilla-makarnada-canli-kurtla-karsilastim-buyuk-sok-yasadim-2.jpg
barilla-makarnada-canli-kurtla-karsilastim-buyuk-sok-yasadim-1.jpg
Selen sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 12:13