Asistan sonuçtan hiç memnun değil

Barbaros Oto Yedek Parça Kusurlu Ürün Gönderimi

02 Nisan 2024 21:40

Barbaros Oto yedek parçadan, projemizde kullanmak üzere musluklu karavan evye siparişi verdik. Ürün elimize ulaştı; musluğu sıkıntılı idi. Ürünün ücretini ve kargo ücretini biz ödedik. Daha sonra musluk kusurlu ürün olduğu için iade talep ettik. Yeni ürün gönderdiler, onun da kargo ücretini biz ödedik. Daha sonrasında satışla ilgilenen personelleri E*** bey iade olan ürünün kargo ücretini de bizim ödememizi talep etti. Kabul etmedik ya alıcı öder ya satıcı değil mi, her kargonun üstelik ayıplı kusurlu ürünün iade kargosunu benim firmam neden ödüyor? Sonra iade ürünü gönderdik E**bey ürünü kabul etmedi üstelik, kargo ücretini de ödemeyip tekrar bir kargo ücreti daha ekleyip geri gönderdi. Ürün benim değil, proje sahibi müşterimin. Fazladan ödediğim bedel yaklaşık 600 TL, kimine göre para bile değil, miktarın gram önemi ve değeri yok. Yalnız bu ticari ahlaka aykırı, hem ayıplı ürün gönder onu ödeme, hem alma onu ödeme, terbiyesizlik. Arkadaşların ticari ahlakı yok. Bu sebeple kınıyorum.

Barbarosdicle
Barbarosdicle

Şikayet yazmak istediğiniz firma sahibinden com üzerinden satış yapan barbaros yedek parça lütfen şikayet yazdığınız firmanın ismini doğru yazmaya özen gösteriniz

Canan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 14:53
E-ucuz Firması İade Suistimali