Samet sonuçtan hiç memnun değil

Banayeni Siparişim 7 Günden Fazla Oldu Kargolanmıyor

04 Temmuz 2024 23:31

Ürünüm kargolanmıyor!
Uygun fiyata telefon almak istiyorum en uygun site olarak banayeni sitesini tercih ettim. Fakat 7 gün geçti kargolanmadı. Tamamen zaman kaybı yaşatmak ve müşteriyi mağdur etmekten başka bir şey değil. Müşteri temsilcisi ile görüşmeme ve kayıt almalarına rağmen hiçbir gelişme olmadı siparişi bilerek iptal etmiyorlar. Müşterinin iptal etmesini bekliyorlar. Sonra müşteri iptal etti diyecekler. Yani stoklarınızda olmayan ürünleri niçin sergiliyorsunuz. Kargolanacağını bilsem bekleyeceğim ama onunla ilgili de bir bilgi vermiyorlar.

05 Temmuz 2024 18:11

Bugün bana yeni müşteri temsilcisi beni aradı gayet kibardı satıcının Cuma günü yani bugün siparişi kargolayacağını söyledi. Fakat siparişim hala kargoya verilmedi. Bununla ilgili bana herhangi bir kargo takip no mesaj gelmedi.

06 Temmuz 2024 16:00

5 Temmuz cuma günü siparişim kargoya verilecek denildi. Fakat verilmedi. Mağduriyet üstüne mağduriyet yaşatiliyor. Arayıp kibarca yapılan konuşmalar iyi hoş tamam ama hiçbir gelişme yok. Asla bu siteden alışveriş yapılmasını önermiyorum. Stoklarda yoksa en geç 1 gün sonra arayıp belirtilseydi müşteri mağdur olmaz. Siparişimi iptal eder biraz daha pahalı bir sirlteden alırdım kafam rahat olurdu.

12 Temmuz 2024 13:09

Bugün 12 temmuzda banayeni müşteri temsilcisi Celil Bey bana ulaştı. İlgilendiği için ona teşekkürlerimi iletiyorum. Satıcının cenazesi olduğundan dolayı aksaklık olduğunu belirtti. Bu durumu anlayışla karşıladığımı belirtmek istiyorum. Satıcıya ve ailesine sabır temennilerimi iletiyorum.

20 Temmuz 2024 21:14

Ürünüm hala kargolanmadı

Baydettin
Baydettin

Bu sitenin nasıl bir site olduğu anlaşıldı. 5-10 lira daha uygun fiyattan sanal ürün listeleyip milletin almasını sağlıyorlar. Hiçbir ürünü göndermeyip parayı topluyorlar kişi iyice üzerine düşene kadar ücret iadesi yapmayıp repo gibi günlük/haftalık/aylık kazanç ortamlarında değerlendiriyorlar. Yani milletten bir nevi haftalık/aylık borç para alıp paradan para kazanıyorlar. Zekice karlı iş. Unutmayın, bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Suat sonuçtan memnun değil

Banayeni Uygulamasında İade Süreci Mağduriyeti

31 Ekim 2024 19:46
Ahmet sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 14:49
"Hızlı dönüşünüze, teşekkür ederiz."
Banayeni E-ticaret Sitesi Siparişi Haber Vermeden İptal Ediyor
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Banayeni Sitesinde Yüksek Komisyon Ve Ödeme Gecikmesi Sorunu

25 Haziran 2025 19:55