Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Banabilet.com Biletler Ne Zaman Yüklenir Hesabıma

18 Nisan 2024 14:37

Galatasaray-Pendik maçına bilet aldım; fakat hesabıma geçiş yapılmadı. Şehir dışından geleceğim için ortada kalma ihtimalim var. Biletlerim hesabıma ne zaman düşer? Maça iki saat kala hesaba düşer diye mesaj geldi ve site güvenilir mi, bunu öğrenmek istiyorum.

19 Nisan 2024 21:42

Galatasaray pendikspor maçı biletim yok Allah'ınız aşkına benim biletlerim nerede nasıl bir site bu iletişime geçeceğimiz bir numara dahi yok bilet alacaklar iki kez düşünün bir daha asla bu siteden bilet almam nasıl bir sistem böyle biletleri gondermiyosaniz iade edin kardeşim

19 Nisan 2024 21:39

Galatasaray pendikspor maçı biletim yok nerede benim biletlerim

19 Nisan 2024 21:33

Galatasaray pendikspor maçı için bilet aldım fakat hesabıma düşmediği için otobüs bileti alamıyorum şehir dışından geleceğim için ortada kalmak istemiyorum lütfen artık benim biletlerimi gönderin nasıl bir site ya bir daha bilet falan almam alacak olanlarda iki kez düşünsün

19 Nisan 2024 14:08

Galatasaray Pendik maçına bilet aldım fakat hesabıma düşmediği için otobüs bileti alamıyorum şehir dışından geleceğim ya dönüş yapmak bu kadar zor mu anlamıyorum yazıyorum cevap veren yok insanların mağdur olmaması için en azından bir iletisim numarası gönderin ya

18 Nisan 2024 14:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Biletiniz tarafınıza en kısa sürede teslim edilecektir. Saygılarımızla,

19 Nisan 2024 14:14

En kısa zaman ne zaman acaba Mac saatinde mi ben ona göre şehir dışından geleceğim lütfen biletlerimi hesabıma en kısa sürede teslim eder misiniz

Serhan
Serhan

Bende GS Pendik maçına buradan aldım 10 saate hesabıma düştü biletler.

Ayse

Ben kaç gün oldu alalı hala yok hesabımda orada olsam sorun değil ama şehir dışından geleceğim için ortada kalmak istemiyorum

Batuhan sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 08:06