Bambi Yatak Bambi Biosalt Yatak Pişmanlığı

15 Temmuz 2024 16:15

Merzifon Bambi satış mağazasından aldığım Biosalt Bambi yataktan hiç memnun değilim. Sabahları şiddetli bel ağrısıyla uyanıyorum. Negatif elektrik, kaya tuzu, rahat nefes alma, stres atma vs. Kulağa hoş gelen ifadelere kandık, olunca iyisi olsun dedik en pahalı ürünü aldık sonuç sabaha kadar bel ağrısı. Değişim istedim, kabul edilmedi. Teknik servis gönderebileceklerini başka bir şey yapamayacaklarını söylediler.

20 Ekim 2024 11:40

Yaz ayında Bambi mağazasından çift kişilik yatak ve baza aldık. Aldığım üç parça ürünün üçü de birbirinden kalitesiz çıktı. Yatak bel ağrısına neden oldu, o yüzden kullanamadık. Bazanın amortisör sistemi şu an itibariyle bozuk. Hediye olarak verdikleri Fakir marka dikey süpürge ise, o kadar özenle kullanmama rağmen, bu sabah elimde kaldı, birleşim yerinden kırıldı. Sanırım hayatımda yaptığım en kötü alışverişti. Ama şunu söylemeliyim, reklamlar çok başarılı (!)

16 Temmuz 2024 08:12 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

16 Temmuz 2024 17:44

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Büşra sonuçtan memnun değil

Büşra
15 Ekim 2023 13:16

Bambi Yatak Memnuniyetsizliği Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Songül
13 Ocak 17:15
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
04 Ocak 2024 10:07

Zeynep
04 Ağustos 2024 18:32
Bambi Yatak Bambi Magnasand Yatak Pişmanlıktır...
Asaf sonuçtan hiç memnun değil

Asaf
19 Kasım 2024 22:32