Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Baza Robot Süpürgeyle Uyumlu Değil ve Pas Sorunu

02 Ekim 2024 18:01

Bazamı 2 sene önce evlenirken yatak ile beraber Bambi mağazasından aldım. Satıcıya robot süpürge girsin diye belirttik, ona göre öneride bulundu ve satın aldık. Yeni robot süpürge alma imkanım oldu. Süpürgenin gireceğinden o kadar emindim ki alırken duyduğum güvenden dolayı ama girmedi. Bambi Serenity baza çift kişilik ürün mevcut ve mobilyalarım ahşap olduğu için ayaklarında uyum sağladığı için almıştım. 2 sene sonra pişman olacağım aklıma gelmezdi. Bunun yanı sıra bazanın alt mekanizma sistemi pas attı. Altına bir şey koymaya korkar oldum.

03 Ekim 2024 08:08 (Şikayetten 14 saat sonra)
03 Ekim 2024 16:57

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

13 Ekim 2024 12:28

2 yılın yeni dolmuştu bu yüzden garanti karşılamadı ama zaten de kusuru bana buldular ıslanmadı gerekir vs vs diyerek bazayı yıkamış olamam herhalde ve sorun bir tarafta diğer tarafta yok servis gönderip ücreti karşılığında aynı şekilde değişim sağlana bilir dedi ama konuşma tavrı hoşda değildi zaten temsilcinin bende parası ile yaptırdıktan sonra dışarıda X bir yere de yaptırırım nasıl olsa ürün kalitenizide arkasında durmadığınızı gördük dedim ürününün arkasında durmuyor Bambi kalitesi bilinmişliği diye asla güvenilmez

Metin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 23:30
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 13:28

Bambi Yatak Sırt Ağrısı Ve Sararma Sorunu Hayal Kırıklığı

21 Temmuz 2025 13:30
Bambi Yatak Sırt Ağrısı Ve Sararma Sorunu Hayal Kırıklığı
Abdul sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 15:16
Bambi Yatakta Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 20:19