Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanın Onayı Olmadan İşlem Yapılması

Faruk
25 Ağustos 2024 00:4615.875

Bugün eşim Çiğli eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum doktoru *** **** muayene oldu.

Eşimin onayını almadan ve hiçbir şey söylemeden rahimden parça alma işlemi yapmaya çalışmış ama eşim dayanamadığı için normalde anesteziyle yapılır dayanamaman normal diye dalga geçmiş eşim kalp hastası olduğunu söyleyip kan sulandırıcı kullandığını söyleyince eşime senin bir şeyin yok bence kan sulandırıcı kullanma diye dalga geçmiş.

Eşim şu an evde ağrıdan kıvranıyor ve ağrı kesici iğne bile fayda etmiyor hastanın onayını almadan yapılan her işlem suçtur gereken her kurumada bu şikayetimi ileteceğim lütfen sağlık bakanlığının da bu tarz doktorları denetlemesini rica ediyorum

Pınar
Pınar
6 Ocak 2025 03:20

25 Mayıs 2024 oğlum İzmir Çiğli eğitim araştırma Hastanesi yoğun bakım da tedavi görmeye başladı oğlumu kaybettik bize bası yaraları oldu söylendi oğlumun sırtından bağırsakları görünüyordu bu mu bakım bikini bölgesinde kı yaraya yumruk girer bizim basımıza geldi başka sının basına gelmesin yoğun bakımda hemşire ler ayrı bir dert hastaya refakat cılar gitsin sana gösteririm diye bunun gibi bir çok şey ihmalin tavan yaptı bir hastane yoğun bakım doktor gülberk denilen doktora defalarca oğlumun kolun sorun olduğunu söyle dim halde bakım yapılmadı ertesi gün gittim de oğlumun kolunun derisi koparılmış halde gördüm İzmir'de en son tercih edilecek en son hasta ne hijyen desen yoğun bakımda köpek kedi her şey var bizim basımıza geldi başkasının basına gelmesin

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktor Hasta Kabul Etmiyor

Büşra
6 Ağustos 2023 19:0713.877

***** ****** *** doktor hasta bakmadığını onu şikayet etmemizi rahat etmek istiyormuş 1 aylık hamileyim kanamam var bakm...

1 Destek

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Hastane Kadın Doğum Bölümü Hakkında Genel Şikayet

Abdusselam
6 Ocak 2024 13:5921.190

Kanuni Sultan Süleyman hastanesine onkoloji jinekoloji bölümüne sevk üzerine eşimi götürdüm Dr. İ*** Kadın Başlayan insa...

1 Destek

Bakırçay Üniversitesi Hastanesi Acilde Sıra Bu Kadar Beklenir Mi?

BakırçayÜniversitesi Hastanesi Acilde Sıra Bu Kadar Beklenir Mi?

Can
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Engelli Bireye Eziyet

BakırçayÜniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Engelli Bireye Eziyet

Şenay