Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kan Alma Hemşiresi

Aleyna
15 Ağustos 2024 17:554.196

Çocuk kan almadaki hemşirenin gerçekten hemşire olduğuna emin misiniz? Hastane olarak size soruyorum, tip 1 diyabet olan çocuğum babasıyla kontrole geldi. Kolları delik deşik olmuş, yanlış yerden kan alınmış. Bu nasıl sorumsuzluk? Kolları hâlâ şiş, oynatamıyor, mosmor.

2 Destek

Karaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ameliyat İçin Kan Alınması

Kübra
29 Kasım 2023 16:343.186

Karaman merkez Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün saat 09:30 civarlarında poliklinik kan alma yerinde açık ...

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı Bölümünde Yaşanan Kan Alma Sorunu

Gamze
14 Mart 2024 16:327.646

13 Mart 2024 tarihinde 5 aylık bebeğimi çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne doktor kontrolüne götürdüm. Doktor kan ta...

1 Destek2 Yorum

Bakırçay Üniversitesi Hastanesi Acilde Sıra Bu Kadar Beklenir Mi?

BakırçayÜniversitesi Hastanesi Acilde Sıra Bu Kadar Beklenir Mi?

Can
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Engelli Bireye Eziyet

BakırçayÜniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Engelli Bireye Eziyet

Şenay